AcasăSPORTRetro Rapid, varianta 2012

Retro Rapid, varianta 2012

In ultimii ani, George Copos a creditat Rapidul cu aproximativ 18 milioane de euro

Patru fotbalisti cu state vechi in tricoul „alb-visiniu” se bat pentru doua locuri libere. George Copos anunta un buget limitat de transferuri.

In ultimii ani, George Copos a creditat Rapidul cu aproximativ 18 milioane de euro

Finantatorul rapidist s-a referit, ieri, pentru prima data la campania de achizitii din aceasta iarna, afirmand ca are pregatit, deja, bugetul pentru transferuri. „Vom strange din dinti si-o sa facem rost de bani pentru cumparaturi”, a tinut sa precizeze George Copos. Chiar daca a evitat sa faca publice tintele din Liga 1, se pare ca magnatul „Ana Holding” va incerca sa-i readuca in Giulesti pe fostii rapidisti Juliano Spadacio, Vasile Maftei, Tiberiu Ghioane si Dacian Varga.

Numele lor se afla trecute primele pe lista de achizitii intocmita de antrenorul Razvan Lucescu. Insa, cum staff-ul tehnic trebuia sa inceapa anul 2012 cu emotii, acestea sunt alimentate chiar de George Copos, care anunta: „Avem opt fotbalisti in vizor, din care vom aduce numai doi. Nu vom spune nimic pana nu rezolvam transferurile, noi nu anuntam afaceri care in final nu se realizeaza, asa cum face Gigi Becali”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger