AcasăSPORT”Rețeta Succesului” de la ”VOINICELUL” – aplicată la ”JUDO LA SATE”! (FOTO)

”Rețeta Succesului” de la ”VOINICELUL” – aplicată la ”JUDO LA SATE”! (FOTO)

Familia VOINICELUL – Deliu la Călinești Argeș

Am mai relatat despre ”rețeta succesului” aplicată cu atâta succes la CSȘ 5 – AS VOINICELUL în promovarea judo-ului românesc.

Iar sălile nu pline, ci arhipline de copii de la antrenamentele coordonate de ”staff”-ul coordonat de profesorul universitar doctor Dan Deliu, centura neagră 6 DAN și urmașul acestuia, la popriu și la figurat, Robert Deliu sunt cea mai bună dovadă în acest sens.

Ca și faptul că aici, la Clubul Sportiv Școlar nr.5 – Asociația Sportivă VOINICELUL București încă se face ”sport și educație”.

Profesorul Dan Deliu și primarul Mihai Georgescu

Drept urmare, noua generație de judokani crescută în ”marea familie Deliu –Vonicelul” repetă încă în cor, la sfârșitul fiecărui antrenament, mândri nu doar de performanțele lor sportive, crezul care a dus la formarea atâtor alte generații de campioni, în viață și în sport : ”Voi lupta numai pentru adevăr, frumos și pentru bine”.

Astfel că, la acest sfârșit de an, sportivii mai mici sau mai mari de la CSȘ – VOINICELUL au fost prezenți peste tot, promovând acest crez. La București, la o nouă ediție a chiar Cupei Voinicelul. La Bacău, în susținerea inimoasei inițiative sportivo – umanitare ”Judo fără bariere”. Și unde manager al competiției a fost un alt membru al ”Familiei Voinicelul”, Denisa Deliu.

Uite că se poate : Săli pline de mici judoka peste tot în țară!

Iar ca o ultimă demonstrație de forță, în aceeași zi, la CUPA MICUL JUDOKA de la Ploiești și mai ales la CUPA VIITORUL 2022 de la Călinești – Argeș. Acolo unde Federația Română de Judo a reușit să treacă la ”next level”  proiectul național ”Judo la Sate”, derulat în tot mai multe localități pentru atragerea micilor judokani către conceptul ”sport și Educație”, cel promovat cu atâta succes până acum, la CSȘ 5 – Voinicelul.

Iar dacă la Călinești a fost o sală plină și caldă nu doar la propriu, dar și la figurat, se datorează inimoșilor antrenori a numeroaselor cluburi care au venit din toată țara la Călinești. Părinților sutelor de mici sportivi prezenți. Federației Române de Judo, reprezentată de către chiar vicepreședintele prof. univ. dr. Dan Deliu. Dar, deloc în ultimul rând,  gazdelor coordonate de primarul localității argeșene, Mihai Georgescu. Cel care a arătat că, atunci când se vrea, sportul românesc poate fi reprezentat cu brio chiar și ”la sate”…

author avatar
Matei Gabriel
1.019 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger