AcasăSPORTReteta moldoveneasca a avut din nou succes: Marius Stan - inca un...

Reteta moldoveneasca a avut din nou succes: Marius Stan – inca un primar dat de fotbal!

Marius Stan i-a copiat pe Dumitru Sechelariu si Gheorghe Stefan, ajungand primar

Directorul general al Otelului a castigat alegerile locale in Galati. Este al treilea edil moldovean provenit din lumea fotbalului, dupa Dumitru Sechelariu si Gheorghe Stefan.

Marius Stan i-a copiat pe Dumitru Sechelariu si Gheorghe Stefan, ajungand primar

Mai intai au votat bacauanii pentru Sechelariu, in ’96, alegandu-l primar pe finanantatorul de atunci al echipei locale FCM Bacau.

Dumitru Sechelariu

Apoi, in 2004, nemtenii din Piatra i-au dat un prim mandat lui „Pinalti” Stefan, miliardarul ajungand si el edil. Duminica, la Galati, directorul general al Otelului, Marius Stan, a devenit al treilea om din fotbal din istoria Ligii 1 care se aseaza pe scaunul de primar.

Gheorghe Stefan

Candidat din partea USL, Marius Stan a castigat fara emotii lupta cu Nicusor Ciumacenco. Casatorit si cu trei copii, proaspatul primar al Galatiului este de profesie inginer, insa toata lumea il stie din fotbal, acolo unde a activat o viata intreaga, mai intai ca jucator (intre 1968 si ’91) si apoi sef de club.

In alta ordine de idei, in Craiova, noul primar ales, Lia Olguta Vasilescu, a promis ca va face totul pentru revenirea Universitatii in fotbalul romanesc. „Acum pot sa spun ca voi fi alaturi de galerie in tot ce va face pentru a aduce echipa Craiovei acolo unde ii e locul. Ii anunt pe Mitica si pe gasca de la FRF ca vin peste ei!”, a declarat Olguta Vasilescu. In campania electorala, candidata USL a promis ca va construi un stadion de fotbal modern, „acest oras merita o echipa si o arena de cinci stele”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
357 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger