AcasăSPORTRenta viagera a lui Mircea Sandu a fost redusa

Renta viagera a lui Mircea Sandu a fost redusa

Presedintele de onoare al FRF, Mircea Sandu, a anuntat ca renta viagera anuala pe care o va primi va fi cu 25.000 de euro mai mica decat ce suma adoptata miercuri in Comitetul Executiv – 75.000 de euro. In marinimia lui, „Nasul” a renuntat si la masina de serviciu si la secretara!

Mircea Sandu ramane presedinte onorific al FRF

In conferinta de presa in care i-a predate mandatul de presedinte al FRF lui Razvan Burleanu, Mircea Sandu a anuntat si diminuarea rentei viagere anuale, la 50.000 de euro: „Am discutat cu presedintele Burleanu, i-am inteles dorinta. Am redus la 50.000, de la 75.000 de euro. Nu voi avea nevoie de masina, va ramane la dispozitia federatiei, pentru ca eu imi voi lua alta. Nu voi avea secretara. Voi avea insa solicitarea ca Dumitru Mihalache, care va fi in continuare angajat al Federatiei, sa fie si project manager pentru Euro-2020 si consilier pe aceste probleme si sa-i accord eu, din posibilitatile exprimate ieri, un salariu in plus. Am discutat, am inteles reactia, am reactionat si eu imediat si asta e finalul”. In privinta celorlalte facilitati, „acestea raman. Nu o sa ma imbolnavesc, sunt sanatos tun. Spre exemplu, Vali Ionita a avut o problema de transplant de ficat, dar federatia i-a sustinut aceasta problema. Recomandarea mea este ca Razvan Burleanu si Federatia sa aiba grija de oamenii care sunt in astfel de momente”.
Dupa alegerile de miercuri, noul presedinte al FRF declarase ca atat timp cat Mircea Sandu, in calitatea de presedinte de onoare al forului, va beneficia de o „renta viagera nesimtita”, va fi greu sa il aiba ca partener de discutie.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger