AcasăSPORTRegim pentru vedetele Angliei: fasole cu ketchup

Regim pentru vedetele Angliei: fasole cu ketchup

Lotul Angliei este hrănit de un chef cu stea Michelin, care a dezvăluit că nimic nu este interzis pentru jucătorii înfometați ai naționalei Albionului.

Danny Schwabe, regele gastronomiei de la luxosul centru de pregătire al Angliei, Weimar Spa & Golf Resort din Blankenhain, pregătește mese de calitate superioară pentru echipa lui Gareth Southgate.

Schwabe conduce o echipă de șapte bucătari de top pentru a se asigura că Harry Kane și compania se alimentează adecvat.

Doi bucătari angajați de Federația Engleză de Fotbal sunt, de asemenea, prezenți pentru a se asigura că jucătorii beneficiază de mâncare de bună calitate, pregătită după cele mai înalte standarde.

Schwabe afirmă că jucătorii pot savura în continuare mâncărurile favorite, cum ar fi fasolea la cuptor cu ketchup.

Personalul de la resort a semnat acorduri de confidențialitate care îi împiedică să divulge prea multe informații. Cu toate acestea, Schwabe a declarat:

Nimic nu este interzis în ceea ce privește alimentația jucătorilor. Ketchup-ul este disponibil, iar fasolea la cuptor este o sursă foarte bună de proteine, deci este bine.

Dacă Anglia va câștiga Euro, bineînțeles că vom fi mândri că am jucat un rol asigurându-ne că s-au alimentat corespunzător pe parcursul turneului.”

author avatar
Mihail Ioan