AcasăSPORTRegheMeister, suspectat ca si-ar fi pavat drumul spre Steaua cu victorii mincinoase...

RegheMeister, suspectat ca si-ar fi pavat drumul spre Steaua cu victorii mincinoase la Chiajna!

Reghecampf se felicita cu jucatorii Concordiei dupa una dintre numeroasele victorii din retur

Actualul tehnician al Stelei l-a fermecat pe Gigi Becali cu rezultatele inregistrate in returul campionatului trecut, atunci cand SuperReghe activa pe banca gruparii Concordia Chiajna. Se spune, insa, ca recitalul ilfovenilor in returul stagiunii 2011-2012 a fost unul suspect.

Reghecampf se felicita cu jucatorii Concordiei dupa una dintre numeroasele victorii din retur

Atunci cand sunt intrebati ce cred ei ca a avut in cap Gigi Becali in momentul in care finantatorul din Ghencea a decis sa-l angajeze la Steaua pe Laurentiu Reghecampf, multi analisti sportivi aduc in discutie si fabulosul retur de campionat pe care sotul Anei Maria Prodan l-a traversat cu formatia Concordia Chiajna in primavara acestui an. Ilfovenii au terminat pe locul 10 stagiunea 2011-2012, asta dupa ce la jumatatea competitiei, staff-ul tehnic condus de Laurentiu Dinita adusese trupa sponsorizata de primaria comunei undeva in zona retrogradarii. In 15 runde, sub bagheta noului antrenor, Laurentiu Reghecampf, Concordia a pierdut doar patru partide, cu FC Vaslui (0-4), Dinamo (1-3), Steaua (0-2) si Gaz Metan (0-1), a inregistrat o remiza (0-0 cu „U”Cluj), celelalte dueluri (cu Otelul, Rapid, Petrolul, Ceahlaul, FC Brasov, CFR Cluj, Sibiu, Mioveni, Astra si Tg.Mures) fiind victorioase, un total de 31 de puncte, suficiente pentru salvare.

Cu Steaua, Reghecampf incheie turul pe primul loc

Ei bine, umbla vorba prin targ cum ca victoriile care au transformat atunci echipa Concordia Chiajna dintr-o candidata sigura la retrogradare in revelatia Ligii 1, iar pe Reghecampf dintr-un antrenor promitator intr-un tehnician sclipitor, pe alocuri genial, n-au fost tocmai curate, conducerea formatiei ilfovene (Ana Maria Prodan ocupa functia de manager), azvarlind sume colosale si in dreapta, dar si in stanga, pentru atingerea obiectivului. Poate ca lumea ar fi ramas indiferenta la auzul unor astfel de zvonuri – inca o barfa despre familia Prodan-Reghecampf, dupa cea legata de implicarea ei in mafia pariurilor – daca n-ar fi intervenit o afirmatie interesanta, facuta de impresarul Dumitru Tudor, intr-un interviu acordat ieri ziarului „Prosport”. Potrivit celui poreclit „Ciorba” (cunostinte vechi, fost colaborator al sotiei lui Reghecampf in mai multe tranzactii de jucatori), in perioada Concordia Chiajna, antrenorul Reghecampf nu poate fi suspectat de aranjamente cu meciuri la pariuri, ci mai degraba de blaturi cu adversarii, Dumitru Tudor intarind – voluntar sau involuntar – teoria care circula pe piata. „Nu stiu daca la Chiajna a fost ceva. Acolo s-au cheltuit multi bani. Au fost meciuri ciudate, dar stiu ca s-a investit”, spune Tudor, un personaj nu din calea afara de serios, insa destul de apropiat cuplului Prodan-Reghecampf, chiar si acum, cand impresarul face obiectul unei anchete penale privitoare la o acuzatie de luare de mita.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
479 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger