AcasăRecomandariReghecampf vrea contract de Champions League la Steaua!

Reghecampf vrea contract de Champions League la Steaua!

Chiar daca „secunzii” sai au semnat contracte valabile pana in 2016, este greu de crezut ca pe Costel Galca il va prinde sezonul viitor la Steaua.

Becali nu se grabeste sa-i satisfaca „poftele” lui Reghecampf

Cu un vestiar care il contesta (probabil, si lucreaza!)  tot mai puternic si fara nici cea mai mica sustinere din partea conducerii executive (Valeriu Argaseala), Galca va parasi campioana in vara. Apropiatii sai sunt convinsi ca ar fi facut-o pana acum daca nu si-ar dori foarte mult sa aiba un titlu in C.V. Tocmai din acest motiv nici n-a rabufnit dupa numeroasele tarcoale pe care Laurentiu Reghecampf le tot da echipei.
Din cate se pare, zarurile au fost aruncate, iar revenirea fostului tehnician in Ghencea mai este doar o chestiune de luni. La ultimele negocieri cu Gigi Becali, sotul Anamariei Prodan si-a expus pretentiile, unele deloc de neglijat: salariu anual net de 500.000 de euro, plus prime de obiectiv (castigarea titlului si a Cupei si calificarea echipei in grupele Ligii Campionilor) de peste 1 milion de euro! In acest moment, la mutare este Becali, care ar putea pune capat incertitudinii prin acceptarea pretentiilor financiare ale lui Reghecampf. Nu este exclus ca, in functie de viitoarele rezultate ale echipei, latifundiarul sa intervina mai repede la Steaua si sa-l reinstaleze pe banca pe Reghecampf chiar din acest sezon. Totusi, la aceasta din ultima varianta se va apela doar in caz ca Galca va pune in pericol castigarea titlului.

Vrea si doi jucatori de la Pandurii

La capitolul achizitii de jucatori, Laurentiu Reghecampf ar fi inaintat, pentru moment, doar doua nume. Este vorba despre Mihai Roman si Mihai Pintilii, ambii de la Pandurii. Primul este varf de atac si golgheterul la zi al gorjenilor, in timp ce al doilea a mai evoluat la Steaua in precedentul mandat al lui Reghecampf, antrenor pe care l-a urmat si in Golf, la Al Hilal.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
485 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger