AcasăSPORTReghecampf: "Trecem printr-o perioada dificila. Avem probleme in aparare"

Reghecampf: „Trecem printr-o perioada dificila. Avem probleme in aparare”

Steaua a inregistrat la Brasov, 1-3 cu gruparea „stegarilor”, a doua infrangere consecutiva dupa dezastrul de pe „National Arena”, din Europa League, 1-5 cu VfB Stuttgart.

In campionat,Steaua nu a mai pierdut de 3 luni, mai precis de pe 27 august, 1-3 pe terenul lui FC Vaslui. Antrenorul Laurentiu Reghecampf crede ca formatia sa se afla intr-o situatie dificila.

Imediat dupa meciul de la Brasov, tehnicianul Stelei a afirmat ca echipa are probleme in aparare: „Brasovul a avut patru ocazii si au marcat trei goluri. Trecem printr-o perioada dificila, dar eu sper ca ne vom reveni. Ce nu merge? Faptul ca nu marcam goluri. Trebuie sa fim mai atenti in aparare. Brasovul a scos 100 % din ceea ce putea. Toate urmaritoarele noastre sunt echipe bune. Noua ne trebuie mai multa concentrare. Avem probleme in aparare. Din pacate, pe jucatori i-a ajuns oboseala, meciuri in campionat, meciuri in Europa League. Nu-i reprosez lui Rusescu decat ca nu a marcat intr-un moment important al jocului (n.r. la 2-1 pentru Brasov, Rusescu a ratat un penalty)”.

author avatar
Mihai Koblenko
303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger