AcasăSPORTReghecampf: "Toata viata am fost un lider!"

Reghecampf: „Toata viata am fost un lider!”

Laurentiu Reghecampf a semnat un contract pe un singur an cu Steaua

Proaspatul antrenor al „ros-albastrilor” s-a trecut singur pe lista fostilor jucatori care atunci cand deschideau gura se cutremura intreg complexul din Ghencea.

Laurentiu Reghecampf a semnat un contract pe un singur an cu Steaua

N-a prins decat doi ani la Steaua, dar vorbeste de parca ar fi petrecut o viata in Ghencea. De cand a fost instalat antrenor principal, Laurentiu Reghecampf discuta numai in pilde, are mereu pregatite texte demne de un veteran al meseriei, la el totul se rezuma „la seriozitate, eu vin cu lucruri noi, sedintele mele de pregatire sunt ca o competitie”.

Ultima „perla” se refera la cariera sa de jucator: „Ca fotbalist, tot timpul am fost un lider, dovada ca am ajuns si capitan la Energie Cottbus si Alemania Aachen. Si ca antrenor trebuie sa fii lider cu toti, de la femeia de serviciu si pana la soferul autocarului. Deci, da, tot timpul am fost un lider, niciodata nu mi-a placut sa lucrez cu oamenii cretini”. Declaratia sfideaza nu doar realitatea, ci si bunul simt, asta numai la o privire aruncata peste lotul „militarilor” din perioada1996/ ’98, atunci cand viitorul sot al impresarului Anamaria Prodan era legitimat la Steaua. Marius Lacatus, Adrian Matei, Iosif Rotariu, Marius Baciu si Damian Militaru erau stapanii vestiarului, vocea „Fiarei” facea sa inghete pana si flacara de la aragaz. Un alt grup respectat si in fata caruia nu era bine sa stai il avea sef pe Roland Nagy, iar din el mai faceau parte „ungurii” Tiberiu Csik si Zoltan Ritli. Gasca pustilor era formata din Denis Serban, Catalin Munteanu, Laurentiu Rosu si Cristi Ciocoiu, ultimul pe lista fiind trecut Laurentiu Reghecampf.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger