AcasăRecomandariReghecampf - si dat afara, si cu masina confiscata!

Reghecampf – si dat afara, si cu masina confiscata!

Aventura lui Laurentiu Reghecampf la Riad ia sfarsit in cel mai urat mod posibil: dat afara de Al Hilal si cu toate cadourile oferite de club pierdute. Seicii sauditi vor sa uite cat mai repede cele opt luni cu antrenorul roman la conducerea tehnica a echipei.

Reghe paraseste Golful cu capul plecat

Nici macar explicatii nu a primit pentru concedierea sa, desi cam banuieste care sunt motivele. Reghecampf a aflat de la ziaristi ca a fost demis, iar acestia din urma se informasera de pe site-ul oficial al clubului saudit, care duminica seara a anuntat: „Al Hilal a decis sa puna capat contractului lui Laurentiu Reghecampf si ii multumeste pentru eforturile depuse in acest sezon”. Pana la numirea unui nou staff tehnic, de echipa se va ocupa Ciprian Panait, „principalul” la satelitul lui Al Hilal.
Cum era de asteptat, Reghe n-a acceptat rezilierea contractului in conditiile oferite de Al Hilal: plata integrala a salariului doar pe sezonul in curs. Firesc, tehnicianul roman doreste sa i se achite toti banii pentru cei doi ani de contract, adica peste patru milioane de euro. „Inca nu am semnat rezilierea, dar sunt discutii. Din pacate, exista unele probleme la club care ma depasesc si care trebuie sa fie rezolvate de conducere si de jucatori. Un lucru e clar, eu nu voi insoti echipa la jocul urmator si am convenit cu conducerea ca doctorul si Ciprian Panait sa faca acest lucru”, a reactionat Reghecampf. Ca sa-i arate ca nu glumesc, seicii i-au confiscat toate cadourile oferite, printre care si superba limuzina Rolls Royce Phantom, in valoare de 400.000 de euro.

Negocieri cu francezul Herve Renard

Herve Renard

Proaspat campion al Africii cu reprezentativa Coastei de Fildes, francezul Herve Renard (foto) este alesul sauditilor pentru banca lui Al Hilal. Negocierile dintre cele doua parti sunt destul de avansate, iar Al Jazeera informeaza ca arabii sunt dispusi sa achite inclusiv compensatii Federatiei Coastei de Fildes numai sa-l aduca mai repede la echipa pe Renard.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger