AcasăRecomandariReghecampf, si batut, si cu banii luati

Reghecampf, si batut, si cu banii luati

Weekend de cosmar pentru Laurentiu Reghecampf, antrenorul formatiei Al Hilal. Returul cu Sydney Wanderers a fost un adevarat chin, cu numeroase ratari si frustrari cauzate de arbitraj.

Japonezul Nishimura este omul anului 2014 in fotbalul mondial. Dupa ce a facut praf meciul de deschidere la Cupa Mondiala din Brazilia, niponul s-a evidentiat si in returul finalei ACL, echivalentul Ligii Campionilor europene. Al Hilal a avut patru faze in care trebuia sa primeasca lovitura de la 11 metri, dar Nishimura s-a facut de fiecare data ca ploua, fara sa indice punctul cu var.  „Am avut ghinion, ne-am creat multe ocazii si am fost echipa mai buna. Cred ca baietii au facut un joc excelent, sunt foarte mandru ca-i antrenez. Centralul japonez ne-a furat dreptul de a castiga finala. Arbitrajul sau este cauza principala fiindca am pierdut trofeul. Ne pare rau, dar acum trebuie sa mergem inainte. Vom incepe un nou drum de aici”, a reactionat Laurentiu Reghecampf la conferinta de presa. Club infiintat in 2012, Sydney Wanderers a cucerit primul trofeu important din istorie! Chiar si asa, tehnicianul roman este convins ca australienii „vor ramane o echipa mica”.
Daca ar fi castigat Liga, seicii lui Al Hilal i-ar fi oferit lui Reghecampf o prima de 1,25 milioane de dolari. Suma a fost trecuta in contractul pe care fostul stelist l-a semnat in vara cu gruparea saudita. Prin comparatie, internationalul Mihai Pintilii avea promis un bonus de 750.000 de dolari.

Ii prelungesc contractul

Si, totusi, pentru Laurentiu Reghecampf a existat si o veste buna. Chiar daca a ratat trofeul pus in joc, seicii i-au propus prelungirea contractului pe inca doua sezoane, multumiti de cum s-a prezentat echipa in finala Ligii Campionilor Asiei. In prezent, angajamentul antrenorului roman expira in decembrie 2015, iar salariul este de 3,5 milioane de euro pe sezon.

Anamaria Prodan: „Du-te-n puscarie, Nishimura!”

Deranjata ca n-a putut urmari finala de pe stadion (la Riad, femeile nu au voie la meciurile de fotbal!), Anamaria Prodan si-a varsat oful pe arbitrul partidei. Pe o retea de socializare, sotia lui Reghecampf a postat o fotografie cu japonezul Nishimura si mesajul „du-te-n puscarie!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
658 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger