AcasăSPORTReghecampf nu mai vrea sa antreneze in Europa!

Reghecampf nu mai vrea sa antreneze in Europa!

Laurentiu Reghecampf nu mai vrea sa auda de fotbalul european

Abia numit antrenor la Al Hilal si este deja fermecat de fotbalul arab. Intr-atat de mult, incat Laurentiu Reghecampf nu crede ca se va mai intoarce vreodata sa preia o echipa din Europa.

Laurentiu Reghecampf nu mai vrea sa auda de fotbalul european

Club cu traditie in zona Golfului, Al Hilal i-a luat ochii lui Reghecampf cu infrastructura de care dispune, stadion si baza de cantonament mult peste ce cunostea din Romania ex-antrenorul Stelei. Chiar daca nivelul sportului rege este mai scazut pana si decat cel din Liga 1, sotul Anamariei Prodan nu pare preocupat catusi de putin, din contra, vorbeste nonsalant despre Liga Campionilor… Asiei. „Discutii vor fi in continuare legate de scaderea nivelului competitional.  Dar, si in Arabia Saudita am sansa de a castiga Liga Campionilor Asiei, unde echipa mea este calificata in sferturile de finala si avem posibilitatea de a ajunge in finala. Am avut oferte din mai multe parti, dar totul a ramas la stadiul de discutii. Nu stiu daca voi reveni in Europa, momentan ma gandesc sa imi termin contractul cu Al Hilal. Echipa este foarte puternica, cea mai iubita din Arabia Saudita si cea mai galonata. Asta m-a facut sa aleg Al Hilal. Nu cunosc foarte bine ce se intampla in Arabia Saudita, dar stiu ca se investesc foarte multi bani. Eu am un contract foarte mare la Al Hilal, dar nu vreau sa fac publice date din el. Si eu, si colegii mei din staff suntem platiti in euro”, a declarat Reghecampf.
Legat de despartirea de Steaua, „Reghe” admite ca si-ar fi dorit sa continue in Ghencea pentru inca doi ani, insa planurile finantatorului Gigi Becali nu au coincis cu gandurile sale: „
Am avut o discutie cu Vali Argaseala si cu membrii staff-ului, ne doream foarte mult sa prelungim contractul. Nu am ajuns la un acord, asa ca am plecat”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger