AcasăSPORTReghecampf nu mai vrea la arabi

Reghecampf nu mai vrea la arabi

Reghecampf ramane un nume cautat in fotbalul arab

Chiar daca prima sa experienta in fotbalul din Golf a fost un esec total, Laurentiu Reghecampf a avut sansa sa se intoarca acolo, insa a refuzat.

Reghecampf ramane un nume cautat in fotbalul arab

Liber de contract dupa ce a fost dat afara de Al Hilal – cel mai titrat club din zona araba -, Reghecampf (39 de ani) putea semna zilele trecute cu o formatie din Emiratele Arabe Unite. Oferta era de un milion de euro pe sezon, insa fostul „principal” al Stelei a refuzat, in asteptarea unei propuneri din Ghencea, la finalul campionatului. Cu Galca pe banca, „ros-albastrii” au fost eliminati din play-off-ul Ligii Campionilor, iar in Liga 1, desi sunt pe primul loc, au parte de un start de retur cu rezultate sub asteptari.
Insistenti, emirii i-au transmis Anamariei Prodan ca vor veni cu o noua oferta, dar sansele ca Reghecampf sa accepte sunt minime. Zilele trecute, tehnicianul roman a anuntat ca isi doreste sa se odihneasca pentru urmatoarele luni, urmand a lua in considerare preluarea unei echipe abia la vara, cand se termina competitiile nationale.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
281 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger