AcasăSPORTReghecampf, mai nervos ca niciodata! Vezi cine l-a suparat pe antrenorul Stelei

Reghecampf, mai nervos ca niciodata! Vezi cine l-a suparat pe antrenorul Stelei

Invitat sa comenteze evolutia nationalei de tineret a Romaniei din amicalul cu Franta de luni seara, pierdut cu 0-3, Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, i-a facut „cu ou si cu otet” pe pustii lui Emil Sandoi.

„Mi se pare ceva incredibil sa nu poti sa faci fata. OK, Franta este o echipa foarte buna, dar sa nu ai mentalitatea de a intra pe teren sa faci ceva. Toti jucatorii care au intrat aseara pe teren joaca meci de meci in Liga 1! Ce sa le faci mai mult? Sa-i bagi in Champions League? Ceea ce au jucat ei mi se pare penibil!” a declarat, Reghecampf, la Dolce Sport.

Culmea, antrenorul Stelei ii acuza tocmai pe jucatorii pe care Gigi Becali, patronul sau, anunta ca vrea sa-i cumpere la vara.

Reghecampf regreta ca l-a lasat pe Gabi Iancu, mijlocasul Stelei, sa faca parte din trupa „carne de tun” folosita de Sandoi si sustine ca jucatorii din nationala de tineret ar trebui amendati „pentru ca nu este posibil ca fotbalistii sa mearga in vacanta in Anglia si Franta! Degeaba organizezi meciuri de pregatire cu asemenea adversari daca tu te duci sa faci act de prezenta”.

In alta ordine de idei, Reghecampf, care de obicei este recunoscut pentru atitudinea pacifista si plina de bun simt, a avut un atac dur si la adresa rivalilor de la Rapid.

„Asa, si? ce daca isi aduc un patron si un antrenor nou? Anul viitor, pe vremea asta, vor fi tot la 29 de puncte in spatele nostru” a fost mesajul dur transmis de antrenorul Stelei.

author avatar
Cristi Ionita
319 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger