AcasăSPORTReghecampf le da tarcoale stelistilor pe la petreceri

Reghecampf le da tarcoale stelistilor pe la petreceri

Familia Reghecampf - Prodan nu scapa nicio ocazie de a petrece alaturi de jucatorii Stelei

Pe cat de tare urla impotriva tuturor celor care-si bagau nasul in Steaua lui, pe atat de mult Laurentiu Reghecamp face acum fix acelasi lucru.

Familia Reghecampf - Prodan nu scapa nicio ocazie de a petrece alaturi de jucatorii Stelei

Ca un animal de prada, adulmeca, da tarcoale si cauta fiecare punct slab prin care sa-si zdrobeasca victima. Si, se pare ca a gasit cum sa-l elimine pe Costel Galca din calea revenirii sale pe banca tehnica a campioanei. Reghecampf nu rateaza absolut nicio ocazie sa arate cat de apropiat a ramas de jucatori si tot ce mai inseamna Steaua.
Luni, cand esecul din derby-ul cu Rapid inca mai producea replici, nucleul greilor din vestiarul Stelei s-a intalnit cu Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan. Prilejul l-a constituit aniversarea lui Alexandru Bourceanu, ajuns la 12 ani de casnicie alaturi de Adina. Cei doi au marcat momentul printr-o petrecere data la restaurantul „Messa, din zona de nord a Capitalei, iar de pe lista invitatilor n-a lipsit nici familia Reghecampf – Prodan. Nici nu se putea altfel, de vreme ce Laurentiu si Anamaria ii vor cununa pe Alex si Adina in vara cand, dupa 12 ani de concubinaj, cei doi au planuit sa se casatoreasca.
La chef au mai venit stelistii Iasmin Latovlevici, Alexandru Chipciu, Raul Rusescu, Guilherme si Gabi Iancu. Antrenorul Costel Galca nu a fost invitat, staff-ul tehnic fiind reprezentat de „secundul” Nicolae Dica.

Tamas i-a batut pe moldovenii lui Bourceanu

Invitat si el la aniversarea lui Bourceanu, fundasul Gabi Tamas le-a aratat stelistilor cine va fi seful din vestiar. Conform Digisport, fratele lui Alex l-ar fi scos din sarite pe internationalul roman (probabil sa-l fi tachinat pe Tamas pe marginea trecutului sau dinamovist). Neobisnuit cu astfel de glume de Galati, Gabi Tamas i-a altoit pe amandoi frati Bourceanu, dar de pumnii sai n-au scapat nici cativa dintre prietenii moldoveni veniti la petrecere.
Galatenii au vrut sa depuna plangere la Politie, insa Reghecampf i-a convins sa nu faca acest lucru, care cu siguranta i-ar fi adus lui Tamas noi probleme.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
372 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger