AcasăSPORTReghecampf joaca finala Ligii Campionilor. Asiei!

Reghecampf joaca finala Ligii Campionilor. Asiei!

Reghecampf are toate motivele sa fie mandru de ce a realizat

Chiar daca in Asia, rezultatul obtinut de Laurentiu Reghecampf cu Al Hilal trebuie apreciat, o calificare in finala Ligii Campionilor neregasindu-se in CV-ul oricarui antrenor.

Reghecampf are toate motivele sa fie mandru de ce a realizat

Dupa un linistitor 3-0 acasa, Al Hilal a mers relaxata in Emirate, pe terenul lui Al Ain, acolo unde a fortat atat cat a fost nevoie (scor 1-2, 4-2 la general) pentru a-si asigura calificarea in finala. Ca norocul este de partea tehnicianului roman o demonstreaza si stabilirea datelor de disputare a finale: turul va fi in deplasare, pe 25 octombrie, iar returul acasa, la Riyadh, o saptamana mai tarziu. „Il felicit din suflet pe acest tanar antrenor. Daca tot a ajuns in marea finala, atunci trebuie sa o si castige, deoarece ar fi mare pacat sa nu reuseasca acest lucru.

Pintilii a avut meci greu cu puternicul Gyan

Ma bucur ca Reghe are ocazia sa ridice si cota altor antrenori romani in zona respectiva si trebuie sa recunoastem ca asta e realitatea. Dupa parerea mea, trebuie sa il uitam pe Reghecampf vreo 6 sau chiar 10 ani! Ma refer  la o revenire in Romania. In mod sigur vor tabari arabii pe el dupa ce o sa castige si finala Ligii Campionilor si o sa vedeti ca nu va mai putea atat de usor sa se intoarca acasa”, a declarat Ilie Balaci, unul dintre cei mai de succes antrenori din istoria fotbalului arab.
La randul lui, Laurentiu Reghecampf a tinut sa sublinieze ca nu se va multumi doar cu aceasta performanta: „Sunt fericit, fericit, fericit si vreau sa dedic aceasta victorie si romanilor mei! Pentru mine, calificarea in finala a fost un obiectiv fixat de club. Era important sa-l indeplinesc, iar echipa avea nevoie de aceasta experienta, pentru ca multi jucatori sunt tineri. Voi juca in finala cu ei ca si cum ar fi cei mai buni fotbalisti din lume, asta le voi spune inainte de meci”.

Pintilii, acuzat de remarce rasiste

Ghanezul Asamoah Gyan nu a suportat eliminarea din competitie si la finalul meciului a declansat un urias scandal, declarand ca a fost victima remarcelor rasiste facute de unul dintre adversari. Cel vizat a fost internationalul roman Mihai Pintilii, integralist in partida Al Ain – Al Hilal. Pe contul personal de Twitter, Gyan a scris: „Pintilii nu avea dreptul sa-mi zica ce mi-a zis. Mi-a spus ceva care m-a suparat. A folosit un cuvant abuziv, care chiar nu-mi place. El stie ce a spus, puteti sa-l intrebati”.


 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger