AcasăSPORTReghecampf isi pregateste despartirea de Steaua: "Adio si n-am cuvinte!"

Reghecampf isi pregateste despartirea de Steaua: „Adio si n-am cuvinte!”

Ceea ce parea la inceput o utopie prinde tot mai mult contur, antrenorul Laurentiu Reghecampf fiind la un pas sa se desparta de Steaua.

Nemultumit de neintelegerile pe care le are cu Gigi Becali, tehnicianul ezista sa-si prelungeasca acordul cu Steaua, scadent la sfarsitul lui iunie.

In plus, Reghecampf a primit o oferta tentanta din Rusia, unde este dorit de FC Krasnodar, formatie care ocupa abia locul 9, cu cinci etape inainte de finalul campionatului.

Oligarhul Sergey Galitsky, patronul lui FC Krasnodar, vrea sa-si faca o trupa cu care sa se bata la titlu incepand din sezonul viitor, iar Laurentiu Reghecampf este vazut drept antrenorul ideal in noul proiect.

Astfel, conform ziare.com, Reghecampf a primit o oferta pentru trei ani cu un salariu stagional de 1,2 milioane de euro plus bonusuri consistente in functie de indeplinirea obiectivelor.

Reghecampf va avea cel putin 7 milioane de euro la dispozitie pentru achizitii, banii nefiind o problema pentru Galitsky, afacerist care are o avere de peste 6 miliarde de euro.

Actualele vedete ale lui FC Krasnodar sunt muntenegreanul Nikola Drincic, brazilienii Joaozinho si Wanderson, senegalezul Moussa Konate, ungurul Vladimir Koman si uruguaianul Mauricio Pereyra.

author avatar
Cristi Ionita
708 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger