AcasăSPORTReghecampf isi completeaza CV-ul: Sunt intre cei mai buni 64 de antrenori...

Reghecampf isi completeaza CV-ul: Sunt intre cei mai buni 64 de antrenori din Europa!

Reghecampf este antrenorul momentului in Liga 1

Antrenorul echipei Steaua a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta in cantonamentul din Austria, ca este multumit de nivelul pe care l-a atins pana acum in cariera.

Reghecampf este antrenorul momentului in Liga 1

„Nu sunt dezamagit, din contra, chiar sunt fericit ca antrenez Steaua. Am ajuns sa fiu intre cei mai buni 64 de tehnicieni din Europa. Cred ca in momentul in care as declara ca plec de la Steaua, ar fi coada la usa lui MM cu antrenorii care vor sa vina la Steaua. Sunt multumit de ce am la dispozitie, de lot, de tot”, a explicat Reghecampf.

In privinta transferurilor, „principalul” campioanei asteapta raspunsul atacantului Claudiu Keseru: „Nu are de ce sa ma deranjeze atitudinea lui Keseru, este foarte ok. Este un jucator liber si poate merge acolo unde considera ca e mai bine pentru el si familia lui. El a spus ca va da un raspuns astazi sau maine cel tarziu”. In alta ordine de idei, Laurentiu Reghecampf si-a dat cuvantul ca nu va parasi Steaua indiferent de verdictul UEFA in dosarul „Valiza”: „Am un contract pe doi ani de zile cu o clauza de reziliere de un milion de euro. Cu siguranta ca in anul urmator voi fi tot la Steaua”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger