AcasăSPORTReghecampf face playback, adevaratul sef in Ghencea este neamtul Thomas Neubert: Antrenorul...

Reghecampf face playback, adevaratul sef in Ghencea este neamtul Thomas Neubert: Antrenorul Milli Vanilli

Thomas Neubert face toata munca la Steaua

Perfecta dreptate are Gigi Becali atunci cand afirma ca „Steaua este prea puternica, castiga din inertie”. Meritul lui Laurentiu Reghecampf in rezultatele din acest sezon este mult exagerat, felicitarile ar trebui redirectionate spre neamtul Thomas Neubert.

Laurentiu Reghecampf, mai degraba spectator la antrenamentele Stelei
Milli Vanilli, o formatie de succes in anii '80

Intr-atat de mult isi respecta jucatorii liderului antrenorul, incat ii spun Milli Vanilli atunci cand se refera la el. Porecla nu este pusa la intamplare, aluzia la playback-ul facut de cantaretii Rob Pilatus si Fab Morvan fiind cat se poate de evidenta. Pare incredibil, dar intocmai stau lucrurile si-n cazul tehnicianului Laurentiu Reghecampf, care isi insuseste merite necuvenite. Stelistii stiu ca maestru de ceremonii la sedintele de pregatire este germanul Thomas Neubert, preparatorul fizic pe care Reghecampf l-a cunoscut din perioada cand evolua in 1.Bundesliga. Platit cu 10.000 de euro pe luna, neamtul face toata munca la antrenamente, incepand cu exercitiile de incalzire si terminand cu traditionalul joc-scoala. Prin Ghencea se vorbeste si ca Laurentiu Reghecampf are obiceiul sa dispara deseori minute bune de pe terenul 6 si sa revina pe finalul sedintelor, cand fotbalistii se indreapta spre vestiare.

Becali alege primul „11”

Daca tinem cont si de interventia patronului Gigi Becali in alcatuirea primului „11” la meciurile importante, se poate interpreta ca rolul lui Laurentiu Reghecampf este pur decorativ. Mai mult, Becali nu doar alege titularii, dar face si schimbarile in timpul partidelor, fie direct printr-un telefon.

Thomas Neubert face toata munca la Steaua

Aparatura „extraterestra” folosita de Neubert

Rolul pe care-l joaca neamtul in pregatirea Stelei este esential. Se spune ca nimic nu misca in Ghencea fara stirea lui Thomas Neubert, nici macar vitaminizarea fotbalistilor nu se face fara aprobarea sa! Recent, Laurentiu Reghecampf anunta ca Steaua va cumpara aparatul „Global Speedcourt”, folosit la antrenamente de marile echipe din Europa. Adevarul este ca si aici meritul ii apartine germanului, Neubert fiind cel care insista pentru modernizarea cu ultimele tehnologii a bazei de pregatire „ros-albastre”.

Playback la Premiile Grammy

Milli Vanilli a fost una dintre trupele de succes ale muzicii anilor ’80. Totusi, un imens scandal izbucnit in 1990 a dus la retragerea Premiului Grammy pentru cel mai bun artist, primit in acelasi an. Totul a pornit de la dezvaluirile din Los Angeles Times, prin care s-a aratat ca Fab Morvan si Rob Pilatus faceau playback, adevaratele voci de pe albumul de debut „Girl You Know It’s True” fiind ale unor cantareti anonimi, platiti sa presteze pentru Milli Vanilli.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger