AcasăSPORTReghecampf: "Era pacat sa nu ne calificam!". Balint: "Meci modest!"

Reghecampf: „Era pacat sa nu ne calificam!”. Balint: „Meci modest!”

Declaratii dupa meciul FC Copenhaga – Steaua, scor 1-1, rezultat in urma caruia formatia antrenata de Laurentiu Reghecampf a terminat pe primul loc Grupa E din Europa League, si s-a calificat mai departe in „primavara”.

Ariel Jacobs, antrenor FC Copenhaga: „Felicit Steaua si le urez romanilor succes mai departe in Europa League!”

Laurentiu Reghecampf, antrenor FC Steaua: „Am meritat aceasta calificare. Era mare pacat si nu mergem mai departe. Trebuie laudat Rusescu, trebuie laudat si Bourceanu”.

Raul Rusescu: „Este a nu stiu cata calificare europeana pentru Steaua. Cum am inscris? Am vazut un culoar si posibilitatea de a marca, mi-a iesit. Sunt fericit pentru calificare, sunt fericit ca am marcat. Probabil nu vom sarbatorii prea mult calificarea, urmeaza un meci greu in Liga 1, cu Astra!

Vlad Chiriches: „Ne-a scos Raul, l-am felicitat in vestiar!”

Anghel Iordanescu: „Trebuie sa ne bucuram pentru Steaua! Si pentru Steaua, dar si pentru CFR Cluj!”

Gabi Balint: „Un rezultat foarte bun, o calificare excelenta, dar meciul de la Copenhaga nu m-a impresionat, a fost o partida modesta”

Ilie Dumitrescu: „Steaua a avut o grupa foarte grea!”

Dumitru Dragomir: „Gardos, Chiriches, Latovlevici si Bourceanu au jucat excelent. Rusescu,  foarte bun! Steaua poate juca finala Europa League”

 

author avatar
eNational
296 afisari
Zenville

Ultimele știri

Se răzbună vremea. Atenţionare meteorologică pentru Bucureşti! Cod galben de ploi şi vijelii. Zonele vizate

Meteorologii au emis duminică, 12 mai, o atenționare Cod galben de ploi, vijelii și grindină. Specialiştii de la ANM susţin că atenționarea vizează mai...

Cum vrea PSD să adune voturi de la fanii lui Florin Piersic. Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila, în vizită, la spital!

PSD-iştii Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila au mers în vizită la Florin Piersic (88 ani), internat la Spitalul Foişor din București. Şi au avut...
proger