AcasăSPORTReghecampf da vina pe jucatori si pleaca la petrecere

Reghecampf da vina pe jucatori si pleaca la petrecere

Reghecampf a privit disperat gafele comise de jucatorii Stelei

Cum era de asteptat, Laurentiu Reghecampf si-a asumat vina pentru semiesecul din derby-ul cu Dinamo: i-a facut praf pe jucatori, pornind atacul chiar pe gazon, imediat dupa fluierul de final al „centralului” Alexandru Tudor.

Reghecampf a privit disperat gafele comise de jucatorii Stelei

Reghecampf stie sa recunoasca atunci cand greseste si a demonstrate asta si sambata seara. La finalul partidei, s-a luat de jucatorii Stelei, pe care i-a acuzat ca n-au respectat indicatiile primite: „Trebuie sa-i felicit pe cei de la Dinamo pentru jocul facut. Au reusit sa fie mai agresivi decat noi la mijlocul terenului. Asta s-a intamplat pentru ca am gresit prea multe pase simple si am incercat sa verticalizam repede. Si tocmai asta le-am spus toata saptamana baietilor, sa aiba rabdare! In prima repriza am avut si ghinion la bara lui Tanase, iar Popa a ratat multe centrari. De aceea l-am si schimbat la pauza, plus ca avea un «galben». Sunt sigur ca la urmatoarele doua meciuri cu Dinamo vom juca mult mai bine. In aceasta seara, jucatorii cu experienta nu s-au ridicat la adevarata lor valoare. Nu am pregatit meciul relaxati, din contra, le-am spus ca, daca nu joaca la adevarata lor valoare, vor fi pedepsiti. Tot timpul trebuie sa fii serios si sa respecti fotbalul”.

Suparat dupa acest 1-1 pe teren propriu, Reghecampf a mers la o aniversare, in speranta ca va mai uita tristetea pe care i-a provocat-o Dinamo. Sau propria-i echipa, depinde din ce unghi privesti!

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger