AcasăSPORTReghecampf, clauza de reziliere de 3 milioane de euro!

Reghecampf, clauza de reziliere de 3 milioane de euro!

Chiar daca Steaua nu a jucat niciun meci (amical sau oficial) in noua stagiune, finantatorul Gigi Becali a decis sa-i prelungeasca intelegerea lui Laurentiu Reghecampf cu doi ani. Patronul spune ca sotul impresarei Anamaria Prodan nu va putea parasi Ghencea mai devreme de 2015.

Reghe face impresie fara sa stea pe banca tehnica

Laurentiu Reghecampf i-a facut o impresie extraordinara patronului, desi acesta nu a apucat sa ajunga in Austria, in cantonamentul de la Achenkirch, pentru a-l vedea in actiune.

Gigi Becali vrea sa scoata bani din orice

Gigi Becali a “inrosit” telefonul cu MM Stoica, iar acesta l-a laudat teribil pe noul tehnician, desi Teia Sponte a fost cel care a  venit cu ideea angajarii antrenorului de la Concordia.

Rocha incepe sa inteleaga prin ce trebuie sa treaca pentru a prinde un loc de titular la Steaua

„Mi-a spus MM ca asa antrenamente ca ale lui Reghe nu a mai vazut niciodata. Ii fac contract pe trei ani, cu clauza de reziliere de 3 milioane de euro. Imi place cum gandeste, e ceva special”, a spus finantatorul Stelei, care pune mare pret pe ceea ce-i transmit angajatii. Altfel, Becali afirma ca negociaza inca pentru cedarea in strainatate a stoperului Vlad Chiriches, pentru care a fost facuta inca o oferta. “Chiriches a ajuns la 8 milioane de euro. Eu vreau 10 milioane. Nu las din acest pret. La iarna creste la 15 milioane de euro”, a precizat Becali, care face din transferul fundasului sau o telenovela dupa scenariul asa zisului transfer a lui Mirel Radoi la Portsmouth. Patronul Stelei a anuntat ca, in afara posibilei tranzactii care il priveste pe Chiriches, de la Steaua nu va mai pleca nimeni, dar daca se vor inregistra acte de indisciplina, jucatorilor in cauza li se vor rezilia imediat contractele. „Reghecampf face ceea ce eu vreau, adica ordine! Daca ai intarziat cinci minute, platesti! Florin Costea e cuminte. M-am interesat in fiecare zi de el. I-am zis antrenorului sa dea afara din echipa pe oricine nu asculta si nu este disciplinat”, a mai spus Becali.

author avatar
Sebastian Stan
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger