AcasăRecomandariReghecampf, chemat in Bundesliga de Eintracht Frankfurt!

Reghecampf, chemat in Bundesliga de Eintracht Frankfurt!

La nemti mai este de disputat o singura etapa din campionat, prilej pentru oficialii cluburilor prim-divizionare sa-si faca planuri in privinta sezonului viitor. Este si cazul gruparii Eintracht Frankfurt, care-l doreste antrenor pe romanul Laurentiu Reghecampf.

Reghecampf trebuie sa-si demonstreze valoarea si in campionatul Germaniei

Stelistul are o clauza de reziliere a contractului in valoare de un milion de euro, o suma care nu reprezinta un impediment pentru echipa fanion a capitalei finantelor germane. Dupa trei ani petrecuti la conducerea „vulturilor”, Armin Veh si-a anuntat plecarea, iar primul nume pe lista oficialilor Eintrachtului este cel al romanului Laurentiu Reghecampf; laudat in presa internationala pentru rezultatele obtinute cu Steaua Bucuresti, „Reghe” n-ar refuza provocarea de a antrena in 1.Bundesliga, campionatul finalistelor (Bayern si Borussia) Ligii Campionilor din 2013! „Mi-as fi dorit ca Armin Veh sa ramana si tin sa-i asigur pe fani ca, intr-adevar, am facut tot ce-a depins de noi in acest sens. Deocamdata, nu putem anunta inlocuitorul, dar cert este ca ne dorim pe cineva care sa mentina jocul ofensiv al formatiei noastre”, afirma acum cateva zile Bruno Huebner, directorul sportiv al FC Eintracht Frankfurt. Conform „prosport.ro”, Reghecampf l-ar lua cu el in Germania si pe Lukasz Szukala, stalpul defensive steliste, fotbalist cu experienta in 1.Bundesliga (a evoluat doua sezoane la Alemannia Aachen).

Tinta Guilherme

Pana la finalizarea negocierilor cu Eintracht, Laurentiu Reghecampf pregateste strategia de transferuri a campioanei Romaniei. In vara, Steaua il va ceda aproape sigur pe Iasmin Latovlevici, iar viitorul fundas stanga al bucurestenilor va fi brazilianul Guilherme (foto), de la Petrolul. Fotbalistul adus in Romania chiar de Reghecampf, pe cand acesta antrena Concordia Chiajna, este nemultumit de oferta salariala a ploiestenilor, net inferioara celei inaintate de Steaua: 16.000 de euro pe luna, plus o prima de 200.000 de euro la semnarea contractului!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
372 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger