AcasăSPORTReghecampf: "Am mai multe oferte, dar nu plec"

Reghecampf: „Am mai multe oferte, dar nu plec”

Laurentiu Reghecampf este foarte aproape sa reuseasca eventul cu Steaua, trupa din Ghencea fiind mare favorita atat la castigarea titlului de campioana, cat si la adjudecarea Cupei Romaniei.

Tehnicianul Stelei traverseaza cea mai buna perioada ca antrenor, iar acest lucru este relevat si de numeroasele oferte primite de Reghecampf de la cluburi de top din strainatate.

Antrenorul Stelei este dorit cu insistenta de formatii importante din Rusia, Ucraina, Emiratele Arabe Unite, Qatar si Arabia Saudita, dar si de grupari din primele doua ligi germane.

Reghecampf a recunoscut, pentru Digi Sport, ca „am primit foarte multe oferte concrete, dar pe mine nu ma intereseaza o plecare in momentul de fata”.

Tehnicianul campioanei ii linisteste pe fanii Stelei transmitandu-le ca nu se pune problema sa plece nici macar din vara. „Obiectivul nostru pentru anul viitor este sa avem rezultate si mai bune si, in primul rand, sa ne calificam in grupele UEFA Champions League” a anuntat Laurentiu Reghecampf.

Antrenorul Stelei nu ascunde faptul ca si-ar dori sa obtina cu Steaua o calificare in primavara europeana, dar este constient ca misiunea va fi una extrem de dificila in conditiile in care campioana Romaniei trebuie sa treaca cu bine peste trei tururi preliminare numai pentru a ajunge in grupele UEFA Champions League.

author avatar
Cristi Ionita
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger