AcasăSPORTReghecampf a transferat la Steaua un golgeter paradit

Reghecampf a transferat la Steaua un golgeter paradit

Perioada de la Chiajna a fost cea mai buna din cariera

Primul transfer al Stelei in mandatul Laurentiu Reghecampf este pus sub semnul intrebarii. In ultimii cinci ani, brazilianul Adi Rocha a suferit mai multe accidentari la genunchi.

Perioada de la Chiajna a fost cea mai buna din cariera

Atacantul de 26 de ani venit de la Concordia Chiajna a fost transferat in Ghencea de fostul si actualul sau antrenor, Laurentiu Reghecampf. la gruparea ilfoveana, Rocha a marcat 8 goluri in 15 partide, si parea o afacere excelenta pentru Gigi Becali.

Adi Rocha, in singura partida jucata la Cottbus

Totusi, problemele medicale ale brazilianului nu-l recomandau pentru un transfer la o echipa care se bate la titlu in Liga 1. In ultimii cinci ani, Adi Rocha a suferit o sumedenie de accidentari la genunchi, care l-au tinut multa vreme in afara gazonului. Primele probleme au aparut pe vremea cand acesta juca pentru austriecii de la LASK Linz, genunchiul stang cedand in timpul unui joc, brazilianul fiind fortat sa faca o pauza de sase luni.

Rocha a marcat doar doua goluri pentru LASK Linz

In finalul stagiunii 2008-2009, Rocha a fortat revenirea si a ajuns din nou la infirmerie. Problemele s-au accentuat dupa transferul in 2.Bundesliga, la Energie Cottbus. Atacantul a suferit o operatie la ligamentele incrucisate. A revenit dupa un an, dar a aparut o noua accidentare, la cartilagiul hialin. Din cauze medicale, in trei ani la Energie Cottbus, Adi Rocha a jucat un singur meci. ”E talentat, dar la Steaua nu e ca la Chiajna. Din ce stiu eu, are si probleme medicale”, a declarat Dumitru Dragomir. Pentru Steaua nu ar fi prima data cand transfera un jucator cu grave probleme medicale, cazurile Emeghara, Dananae sau Gabi Matei fiind de notorietate.

author avatar
Sebastian Stan
461 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger