AcasăSPORTReghecampf a semnat cu Al Hilal!

Reghecampf a semnat cu Al Hilal!

Reghecampf nu duce lipsa de oferte, dupa doua titluri consecutive castigate cu Steaua

Cu doar 24 de ore inainte de disputarea finalei Cupei Romaniei la fotbal, vestiarul Stelei a fost zguduit de cea mai teribila veste posibila: antrenorul Laurentiu Reghecampf paraseste echipa dupa meciul cu Astra Giurgiu, din aceasta seara.

Reghecampf nu duce lipsa de oferte, dupa doua titluri consecutive castigate cu Steaua

Cotidianul arab „Hibasport” a lansat „bomba” saptamanii: Reghecampf s-a inteles cu Al Hilal, vicecampioana Arabiei Saudite, si va prelua conducerea tehnica a formatiei in cel mai scurt timp! Anuntul oficial ar urma sa fie facut in aceasta seara, dupa disputarea meciului Steaua – Astra, finala Cupei Romaniei, mai scrie „Hibasport”! La Al Hilal, tehnicianul roman il va inlocui pe Sami Al Jaber, legendarul atacant al sauditilor. Din cate se pare, „Reghe” va avea in Golf un salariu net de trei milioane de euro pe sezon, fara bonusuri de obiectiv si prima de instalare. Ieri, intr-o conferinta de presa, stelistul a ezitat sa infirme informatia aruncata in presa araba: „N-am ce sa lamuresc in momentul de fata. Discutii vor aparea si dupa meciul cu Astra. Vreau sa terminam acest sezon, sa ma bucur impreuna cu jucatorii si dupa, daca vor exista anumite discutii, va voi raspunde cu mare placere. Trebuie sa intelegeti ca nu este foarte usor sa antrenezi o asemenea echipa si sa ai si rezultate”.
Pe de alta parte, Anghel Iordanescu l-a nominalizat, deja, drept inlocuitor al lui Victor Piturca pe banca tehnica a echipei nationale. Apropiat de Razvan Burleanu, presedintele FRF, „Puiu” Iordanescu stie de ce il sfatuieste pe Reghecampf sa nu plece acum din tara: „Am auzit ca are oferte importante din Golf, dar mi-as dori sa nu plece; sunt convins ca va avea aceasta posibilitate si mai tarziu. Ramanand la Steaua, va ajunge foarte repede si la echipa nationala. Dupa ce incheie acest ciclu, poate merge sa-si asigure stabilitatea financiara pe care si-o doreste. E unul dintre antrenorii care, impreuna cu Dan Petrescu, Cosmin Contra si Cosmin Olaroiu, ar putea in orice moment sa asigure viitorul echipei nationale”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
653 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger