AcasăSPORTReghecampf a refuzat un contract de doua milioane de euro

Reghecampf a refuzat un contract de doua milioane de euro

Dezvaluirea apartine sotiei antrenorului din Ghencea, care s-a grabit sa faca public motivul ce-l retine pe Laurentiu Reghecampf in Romania: „Marele sau vis e sa castige Liga Campionilor”.

 

Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf, cel mai de succes cuplu din fotbalul romanesc

Intr-adevar, actualul staff-tehnic al Stelei bate la fund orice concurenta din Liga 1, dar de aici si pana la povesti cu milioane de euro refuzate pe motiv de dragoste „ros-albastra” e o cale lunga si un nas tot pe-atat. La ceas de seara, cu cateva zile inaintea derby-ului din Giulesti, distinsa Ana Maria Prodan ne-a vorbit despre ofertele care vin una dupa alta pe numele sotului. Una dintre acestea era din Ucraina, „de la o echipa care ii dadea doua milioane de euro pe an, dar Laurentiu prefera sa ramana la Steaua si sa joace in Liga Campionilor. De altfel, marele sau vis e sa castige Liga Campionilor. De aceea, eu zic ca va continua la Steaua”.

Pana sa rupa norii in marile campionate din Rusia sau Ucraina, familia Reghecampf – Prodan se multumeste sa preia controlul la clubul Steaua. Domnul antreneaza jucatorii, iar doamna ii manageriaza, ce sa-ti doresti mai mult? Ultimul fotbalist care a semnat un contract de reprezentare cu Ana Maria Prodan este Alex Bourceanu, chiar capitanul echipei. Vrajiti de sexy-impresara AMP mai sunt Filip, Rocha, Bratu, Popa, Nita, Pintilii, Prepelita si Szukala.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger