AcasăSPORTReghecampf, 15 puncte in primele cinci etape!

Reghecampf, 15 puncte in primele cinci etape!

Reghecampf trebuie sa-i arate lui Becali de ce a fost pus antrenor la Steaua

Patronul gruparii din Ghencea a fost extrem de rezervat in aceasta pauza competitionala, finantatorul abtinandu-se sa critice evolutia echipei in cantonamentul din Austria. Cu cateva zile inaintea startului campionatului, Gigi Becali a trecut la presiuni.

Reghecampf trebuie sa-i arate lui Becali de ce a fost pus antrenor la Steaua

La inceputul perioadei de pregatire, conducerea tehnica a Stelei a facut un pact cu patronatul, cerand liniste la echipa pentru indeplinirea obiectivului. In afara promisiunii ca titlul cu numarul 24 va ajunge, in sfarsit, in Ghencea, antrenorul Laurentiu Reghecampf trebuie sa-i indeplineasca dorinta patronului de a avea maximum de puncte dupa primele cinci partide ale noii stagiuni.

„Nici nu o sa fie foarte greu. Reghe are de jucat cu doua «de ale lui» (n.r. a antrenat Chiajna, iar sotia este manager la „U”Cluj), cu Astra, care are numai jucatori tineri, iar Gaz Metan si Ceahlaul nu au fata sa ne incurce”, s-a destainuit Gigi apropiatilor.

Dupa aceste meciuri, Steaua va da piept cu vicecampioana sezonului trecut, FC Vaslui, care a facut cele mai importante mutari din pauza de vara. In plus, Gigi Becali are ambitia sa castige la Vaslui din postura de lider, asta dupa ce in returul campionatului trecut, moldovenii s-au impus in Ghencea, la capatul unui meci in care elevii lui Augusto Inacio au avut o prima colosala pentru victorie, cate 20.000 de euro de jucator.

author avatar
Sebastian Stan
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger