AcasăSPORTReghecampf: „Penalty clar, a fost un arbitraj bun”

Reghecampf: „Penalty clar, a fost un arbitraj bun”

Reghecampf multumeste cuplului Comanescu-Avram pentru cadoul facut Stelei

Urcata de arbitri pe primul loc in clasament, Steaua 2016 este imaginea perfecta a penalilor sai conducatori: o formatie in care Sfidarea, Dispretul, Aroganta si Ingamfarea joaca titulari.

Reghecampf multumeste cuplului Comanescu-Avram pentru cadoul facut Stelei

Gigi Becali vrea cu orice pret inca un titlu de campion, chiar daca asta poate insemna o noua umilinta in drumul Stelei spre grupele Ligii. Iar atunci, milioanele de la UEFA s-ar transforma in niste firimituri din Europa League.

La Targu Jiu, Steaua a fost impinsa de la spate mai ceva ca pe vremea lui Valentin. Iar in ultimele minute ale partidei, un arbitru aditional pe nume Adrian Comanescu s-a gandit sa renunte la rolul de simplu spectator si sa schimbe soarta meciului si poate a campionatului. Penalty-ul inventat de „centralul” Marius Avram a fost comentat astfel de Laurentiu Reghecampf, la finalul intalnirii: „Echipa mai buna a castigat. Consider ca a fost un arbitraj bun, dar cred ca Steaua a mai avut un 11 metri. Cei de la Pandurii au tras foarte mult de timp, au fost foarte multe faulturi care nu au fost date. Si mai cred ca Hora trebuia sa primeasca al doilea cartonas galben si sa fie suspendat etapa viitoare”. Sfidare si dispret in discursul unui antrenor care vrea sa le stranga mana, in Liga Campionilor, unor Guardiola, Zidane ori Blanc.

Pentru MM Stoica, e„indubitabil”

Aroganta si ingamfarea au venit din alt discurs. Proaspatul director sportiv Mihai Stoica n-a vazut altceva decat un arbitraj perfect: „Din primul minut, Pandurii nu a facut altceva decat sa obstructioneze si, probabil conform indicatiilor, sa duca meciul la o remiza, fiindca ei nu au vrut sa castige acest meci. Pandurii, o spun cu toata responsabilitatea, este cea mai favorizata din toate echipele calificate in play-off. Felicit arbitrul aditional ca a avut curaj, de aia platim barem, si ii felicit pe cei care au avut ideea sa aduca arbitri aditionati la meciurile de play-off. A fost penalty indubitabil”.

„Daca trebuie sa iasa astia campioni, ne dam la o parte!”

Dupa meci, internationalul Cristi Sapunaru a fost cel mai revoltat jucator din lotul Pandurilor. „Acum plec la spitalul de nebuni! M-a luat capul, cum i-a luat si pe colegii mei. Ce rost mai are acum sa vorbim despre arbitraj? Ce mai conteaza? Conteaza cine trebuie sa fie campioana Romaniei. Daca trebuie sa iasa astia campioni, sa ne spuna si noua si ne dam la o parte!”, a rabufnit Sapunaru.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger