AcasăSPORTReghe, teapa de la Chiajna

Reghe, teapa de la Chiajna

Reghe a vrut sa aiba titularii odihniti pentru derby-ul cu Dinamo

Incercarea de a-i menaja pe Cristi Tanase si Alexandru Chipciu pentru derby-ul cu Dinamo s-a soldat cu un esec: cele doua vedete au alergat 75 de minute pe teren, mai mult decat preconiza staff-ul tehnic al „ros-albastrilor”.

Reghe a vrut sa aiba titularii odihniti pentru derby-ul cu Dinamo

Inaintea meciului cu Concordia, antrenorul Stelei si-a facut urmatoarele calcule: adversar modest, pe care il cunoaste suficient de bine incat sa menajeze cei mai importanti fotbalisti din lot pentru derby-ul cu Dinamo, de duminica seara. Analiza lui Laurentiu Reghecampf s-a facut tandari la Chiajna, acolo unde trupa lui Ilie Stan i-a dat Stelei o replica neasteptata.

Numeroasele ratari din prima repriza si rezultatul de 0-0 inregistrat la pauza l-au convins pe Reghe sa forteze in startul partii secunde, introducandu-i pe teren pe „odihnitii” Cristi Tanase si Alex Chipciu, in speranta ca cei doi vor rezolva calificarea cat mai repede. Nici vorba, in locul unor 45 de minute relaxante a fost un travaliu continuu si ineficient al bucurestenilor, astfel ca, in mod firesc, au urmat prelungirile! Alte 30 de minute de chin si un total de 75 de minute de efort pentru „starurile” pe care „staff-ul” liderului isi propusese sa le odihneasca. Si pentru ca dezastrul sa fie complet, Tanase si Chipciu au ratat fiecare cate un penalty, intregind si in plan psihologic tabloul unei seri groaznice pentru Steaua.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
349 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger