AcasăSPORTReghe si MM pregatesc meciul cu VfB Stuttgart impreuna cu teoreticianul Vochin...

Reghe si MM pregatesc meciul cu VfB Stuttgart impreuna cu teoreticianul Vochin

Sambata, Laurentiu Reghecampf si Mihai Stoica au fost prezenti pe „Mercedes-Benz Arena” din Stuttgart pentru a urmari echipa „svabilor”, pe care o vor intalni, in prima etapa a grupelor Europa League. Alaturi de cei doi s-a aflat si jurnalistul „Gazetei Sporturilor”, Andrei Vochin.

Reghe si MM Stoica, o echipa deocamdata sudata

In toamna lui 2007, pe vremea cand Gigi Becali fusese parasit de specialistul MM Stoica, plecat sa ia titlul cu Unirea Urziceni, finantatorul ii facea o oferta incredibila jurnalistului Andrei Vochin: salariu de 100.000 de euro pe an si cooptarea in staff-ul tehnic al Stelei. Desi era tentat sa lucreze la Steaua, echipa pe care de altfel o divinizeaza, Vochin a ales sa-si continue meseria de cronicar sportiv.

Vochin, cel mai bun "numarator de cornere"

O propunere similara avea sa vina ceva mai tarziu si de la Adrian Mititelu, de asemenea refuzata pe statisticianul „Gsp”, colaborator permament la DigiSport. Singurul analist tehnico-tactic din presa sportiva romaneasca, jurnalistul datorita caruia colegul nostru, Razvan Ioan Boanchis, a inventat expresia „numarator de cornere”, revine in atentia clubului din Ghencea. Sambata, Andrei Vochin i-a insotit la Stuttgart pe antrenorul  Laurentiu Reghecampf si pe managerul Mihai Stoica, echipa de soc avand misiunea sa supervizeze trupa lui Bruno Labbadia in perspectiva duelului din Europa League, programat joi seara, pe „Mercedes-Benz Arena”. Tridentul a urmarit pe viu evolutia lui VfB, in confruntarea pe care „svabii” au incheiat-o la egalitate, scor 0-0, cu nou promovata Fortuna Dusseldorf. Cei trei au conlucrat la intocmirea fisei pentru meci, jurnalistul gasindu-si timp si pentru un reportaj de culoare predat colegilor de la „Gsp”. Daca treaba va iesi bine cu VfB, este posibil ca Gigi Becali sa reinnoiasca oferta facuta in urma cu cinci ani lui Vochin, asta cu atat mai mult cu cat presa sportiva se afla intr-un urias regres.

Meciul Stelei, transmis de trei televiziuni romanesti

In alta ordine de idei, partida VfB Stuttgart – Steaua va fi transmisa joi seara, de la ora 20.00, de trei posturi de televiziune romanesti: PROTV, DigiSport si DolceSport. Este pentru a doua oara cand un meci din cupele europene in care participa o formatiei din Romania este difuzat, in acelasi timp, de trei posturi tv interne. In luna august, partida FC Basel – CFR Cluj, contand pentru play-off-ul Ligii Campionilor, a putut fi urmarit live pe TVR 1, DigiSport si Dolce Sport.

author avatar
Sebastian Stan
380 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger