AcasăSPORTReghe se plange: „Sunt intarzieri salariale si la Al Hilal”

Reghe se plange: „Sunt intarzieri salariale si la Al Hilal”

Reghecampf joaca tare in „meciul” cu seicii lui Al Hilal

Bagat in corzi de conducerea clubului Al Hilal, Laurentiu Reghecampf a iesit la atac. Dupa sase luni petrecute in Golf, antrenorul roman a tras concluzia: nici miliardarii arabi nu mai sunt ce-au fost!

Reghecampf joaca tare in „meciul” cu seicii lui Al Hilal

Chiar daca seicii incearca sa gaseasca o modalitate prin care sa rupa contractul fara a plati despagubiri, Reghecampf se tine tare pe pozitii si sustine ca pana in 2016 nu are de gand sa plece de la Al Hilal. In direct la Dolce Sport, fostul tehnician al Stelei a reactionat dupa ultimele vesti aparute in presa araba: „Nu este adevarat ca o sa ma intorc la Steaua, nu am discutat cu nimeni de acolo. Sunt discutii care apar doar in presa. Eu mai am contract un an si jumatate cu Al Hilal. Situatia mea este aceeasi care a fost si inainte. E adevarat ca sunt anumite intarzieri salariale, dar banii se platesc. Nu am pierdut nici un obiectiv, suntem in grafic, doar in Liga Campionilor Asiei nu am reusit ce ne-am propus. Atmosfera nu este una buna, dar incercam sa jucam, sa castigam meciurile”.
Cum negocierile cu belgianul Eric Gerets s-au incheiat, cele doua parti ajungand la o intelegere, conducerea lui Al Hilal mai trebuie doar sa indeparteze actualul staff tehnic. Problema o constituie contractul lui Reghecampf: daca va fi demis, sotul Anamariei Prodan trebuie sa primeasca despagubiri in valoare de 5 milioane de dolari!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
408 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger