AcasăSPORTReghe sare la beregata lui Daum

Reghe sare la beregata lui Daum

Pana acum, s-a crezut ca fostii selectioneri (Victor Piturca si Anghel Iordanescu) au ceva cu Steaua lui Gigi Becali si din orgoliul lor a aparut falia dintre echipa nationala si cel mai important brand al fotbalului romanesc.

Iata ca lucrurile nu stau tocmai asa, caci avem acelasi timp de comportant stelist arogant si cu neamtul Christoph Daum la lot. Iar cel care a lasat frustrarea sa-i inunde gandirea este chiar Laurentiu Reghecampf, antrenorul vicecampioanei. Dupa ce tehnicianul german a declarat ca, pe viitor, nu va mai face nicio favoare cluburilor (aluzie la faptul ca a acceptat sa renunte la portarul Florin Nita, pe care-l dorea in locul accidentatului Ciprian Tatarusanu), sotul Anamariei Prodan a sarit direct la beregata ultimului sau dusman.

„Nici n-am stiut ca Nita era in vederile selectionerului. Eu cred ca Florin trebuia sa fie primul portar chemat la nationala, dar nu sunt eu selectionerul. Iar selectionerul cred ca are mai multe griji decat sa se gandeasca la ce facem noi. Cred ca ar trebui sa faca mai multe pentru echipa nationala si sa ne lase pe noi in pace. Nu ne-a facut noua nicio favoare! Am inteles ca Daum este un antrenor open mind, cu alta mentalitate, dar vad ca incet, incet se repeta ce era inainte. Eu cred ca e mai bine sa se concentereze la ceea ce are de facut acolo”. Reactia lui „Reghe” este cu atat mai deplasata cu cat Daum a laudat in aproape fiecare interventie a sa jocul Stelei si munca depusa acolo de staff-ul „ros-albastrilor”.

Avertisment pentru Steaua

Pentru Christoph Daum, lucrurile sunt simple, iar mentalitatea sa nemteasca il obliga sa anunte ca, pe viitor, nu va mai face niciun fel de concesii Stelei sau oricarui alt club din Liga 1. „Am facut o mare greseala permitand Stelei sa joace meciul cu Iasi. In viitor, nu voi mai fi de acord sa se dispute niciun alt meci in timpul calendarului FIFA rezervat pentru echipele nationale. Personal, luni am sunat la Steaua, dorind sa-l convoc pe Nita. Ei au refuzat sa trimita jucatorul la Mogosoaia, pe motiv ca nu aveau portar la meciul cu Iasi. Le-am respectat decizia”.

Nationala blestemata sau fotbalisti cu picioare de portelan?

Dupa Ciprian Tatarusanu, inca un international s-a accidentat si nu va putea evolua in partida cu Muntenegru, din preliminariile C.M. 2018. Este vorba despre Alin Tosca, stelistul parasind deja cantonamentul de la Mogosoaia. Forfaitul lui Tosca readuce in discutie chestiunea pregatirii fizice precare a fotbalistilor romani. In locul fundasului vicecampioanei, selectionerul Christoph Daum a decis sa apeleze de urgenta la Bogdan Vatajelu, unul dintre cei mai constanti jucatori de la CS „U” Craiova. Vatajelu s-a alaturat deja lotului „tricolorilor” si va fi in carti pentru meciul cu Muntenegru, programat duminica, 4 septembrie, de la ora 21.45 (TVR 1), pe Cluj Arena.

author avatar
National
274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger