AcasăSPORTReghe, gelos pe Sumi

Reghe, gelos pe Sumi

Fara sa vrea, noul selectioner al Romaniei a ajuns sa bage zazanie in fotbalul romanesc. Nu ca am fi avut noi un campionat guvernat de fair-play, dar, oricum… Christoph Daum s-a apucat sa-l felicite pe Marius Sumudica pentru succesul Astrei la Londra, 1-0 pe terenul lui West Ham, in play-off-ul Ligii Europa: „Vreau sa transmit felicitarile mele prietenului meu Sumudica, el a facut diferenta cu West Ham. Acest club, Astra Giurgiu, poate fi mandru ca are un astfel de antrenor, precum Sumi. El a facut posibila aceasta calificare”.

Vorbele germanului l-au sagetat drept in inima pe Laurentiu Reghecampf, pana de curand singurul „neamt” din fotbalul romanesc. Reghe a rupt orice prietenie cu Daum si da de inteles ca nu vrea sa mai auda de el: „Foarte bine ca l-a felicitat pe Sumudica. In primul rand ca noi doi nu suntem prieteni. Suntem antrenori, el la echipa nationala, eu la Steaua, dar nu suntem prieteni”.

Si, daca se supara, Reghe isi retrage si jucatorii de la echipa nationala. Ii ia si-i duce in America, acolo unde are oferte de milioane de dolari, s-a auzit, bai, Christophoare?!

author avatar
National
60 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger