AcasăSPORTReghe, agent de vanzari pentru bauturi izotonice

Reghe, agent de vanzari pentru bauturi izotonice

Reghecampf, omul care a revolutionat Liga 1

Stelistii fac orice pentru a castiga titlul in Liga 1 si, pentru a-si deruta adversarii, au purces la manevra cu pungile cu energizant. Rivalii au salivat dupa “apa vie” adusa de Reghe din Germania, iar firma producatoare a primit o portie de reclama mascata si gratuita.

Reghecampf, omul care a revolutionat Liga 1

„Aroganta” Stelei a atins cotele maximale. Laurentiu Reghecampf promoveaza elixirul lui Miraculix, lasand masca celelalte cluburi din Liga 1, care nu mai inteleg ce primeaza in tabara lui Gigi Becali: bautura magica administrata fotbalistilor sau jocul echipei? „Este o bautura izotonica, pe care o consuma toti sportivii. Noi am ales metoda cu punga pentru ca e mai usor de folosit. Poate ca este ceva nou in Romania, dar eu cred ca noi suntem si primitivi, si ne vine greu sa intelegem anumite lucruri”, a explicat tehnicianul Stelei, un initiat intr-ale fotbalului, un pionier venit sa deschida ochii romanilor la cerintele sportului planetar.

Fotbalistii Stelei promoveaza „moca” o bautura energizanta. Foto: GSP.ro

Dar ce se ascunde sub acest produs, importat tocmai din Germania, pe care doar Reghe si ai lui stiu cand, cat si de ce sa-l foloseasca? Bauturile izotonice au capacitatea de a stimula activitatile mentale si puterea fizica. Producatorii spun ca potiunea minune a fost obtinuta prin amestecarea mai multor substante, precum cafeina, vitamina C, taurina, carnitina, guarana, ginseng, complex de vitamina B si melatonina. Efectele bauturii sunt recunoscute de o parte a oamenilor de stiinta si contrazise de altii. Energizantele sunt interzise in Franta, Norvegia si Danemarca, acolo unde sunt vandute doar in farmacii, deoarece sunt considerate medicamente. Oricum, Reghecampf si-a ales foarte bine momentul, deoarece a facut reclama produsului intr-un moment in care audienta Stelei atinge deja cote maxime, iar asocierea cu misterioasa bautura face ca firma producatoare sa aprecieze gestul. “Nu dam niciun ban pe aceste bauturi. Joi, la meciul cu Stuttgart, vor fi prezenti la stadion oamenii care livreaza aceste bauturi. M-am gandit sa le permit sa discute cu lumea despre produsele lor”, a precizat antrenorul Stelei, devenit un soi de agent de vanzari, dar fara nicio obligatie.

author avatar
Sebastian Stan
683 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger