AcasăSPORTReghe, abia acum incepe campionatul!

Reghe, abia acum incepe campionatul!

Reghecampf a facut fata pana acum postului de antrenor la Steaua

Dupa ce a trecut cu brio de testul cu echipele mici, stelistii dau in sfarsit de greu: in urmatoarele cinci etape, echipa lui Reghecampf infrunta adversari cu pretentii la podium sau la cupele europene. Primul hop este la Vaslui, lunea viitoare.

Reghecampf a facut fata pana acum postului de antrenor la Steaua

Dupa instalarea antrenorului la Steaua, Gigi Becali i-a cerut lui Laurentiu Reghecampf sa castige tot in primele cinci etape. Tehnicianul si-a indeplinit sarcina in proportie de 90%, depasind Chiajna (1-0), Astra (4-3), „U”Cluj (5-1) si Ceahlaul (3-0) si remizand la Medias, 1-1 cu Gaz Metan. Dupa incheierea jocurilor „scoala”, Reghe trebuie sa demonstreze in urmatoarele cinci etape ca Steaua se descurca si in fata adversarilor de calibru din Liga 1. Primul meci va fi FC Vaslui, care l-a trimis pe secundul Edi Iordanescu sa urmareasca jocul cu Ceahlaul. „Steaua traverseaza o perioada favorabila. Marcheaza mult si are multe ocazii. Au 6-7 jucatori in circuitul nationalei si nu au mai schimbat la fel de mult lotul. Trebuie sa fim foarte atenti etapa viitoare”, avertizeaza Iodanescu jr. Pentru Steaua urmeaza, in ordine, Otelul (acasa), CSMS Iasi (deplasare), Rapid (acasa) si Petrolul (deplasare).

Daca trec cu bine si de aceste etape, elevii lui Reghecampf vor lua o optiune serioasa pentru castigarea campionatului. Printre partidele tari din campionat, Steaua trebuie sa faca fata si dublei cu lituanienii de la Ekranas, prima mansa avand loc joi, in deplasare. Echipa pregatita de Valdas Urbonas a remizat, duminica seara, 2-2 cu Dainava, goluri Vertelis 62 si Markevicius 69. Valdas Urbonas a folosit formula: Kauneckas – Gleveckas, Samusiovas, Urdinov, Tomkevicius, Kavaliauskas (69 Markevicius), Andelkovic, Kucys, Vertelis, Kymantas si Buinicki. Lituanienii au menajat cinci jucatori din trupa de baza, inclusiv portarul, semn ca dau mare imporatanta partidei cu Steaua. Cu 12 etape inainte de finalul campionatului, Ekranas este pe primul loc si are un avantaj de sase puncte fata de urmatoarea clasata, Zalgiris Vilnius.

author avatar
Sebastian Stan
295 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger