AcasăSPORTReghe a semnat cu Steaua fara stirea lui MM Stoica!

Reghe a semnat cu Steaua fara stirea lui MM Stoica!

Cu o zi inainte de ultimul meci al sezonului (CFR Cluj – Steaua), Gigi Becali si Teia Sponte bateau palma cu tehnicianul Concordiei Chiajna. Managerul Mihai Stoica a aflat ultimul ca Steaua va avea un staff nou.

Reghecampf a semnat cu Steaua un contract valabil doar un sezon

Cele 34 de puncte (din 48 posibile!) stranse de Concordia in retur i-au adus lui Laurentiu Reghecampf transferul in Ghencea. Ieri, Gigi Becali a recunoscut ceea ce se presa aflase din weekend: tehnicianul revelatiei campionatului va fi inlocuitorul lui Mihai Stoichita pe banca Stelei.

Mihai Stoica, facut KO de rivalul Teia Sponte

In tot acest timp, MM Stoica a mirosit ceva, prilej sa plece degraba din Cluj, pretextand ca s-a intors la Bucuresti de grija brazilianului Leandro Tatu, accidentat in derbiul cu Dinamo. In realitate, managerul a fost duminica in audienta la Palatul din Aleea Alexandru, nevenindu-i sa creada ca patronul a pus antrenor fara sa-l consulte.

Obiectiv: 15 puncte avans la finalul turului

Gigi Becali l-a avertizat pe Laurentiu Reghecampf inca de la inceputul mandatului: ai rezultate, ramai antrenor, nu – pleci: „Am vrut sa-l aduc la echipa inca iarna, dar abia acum s-a putut. Pana azi, fiecarui antrenor ii dadeam termen un an ca sa castige titlul. Lui Reghe o sa-i dau doar sase luni! Steaua trebuie sa fie lider detasat la finalul turului, cu 15 puncte avans!”. Fostul international a semnat un contract valabil doar pe un sezon cu Steaua. Sunt sanse ca Reghecampf sa vina in Ghencea cu doi jucatori de la Concordia, brazilienii Adi Rocha si Alex dos Santos. Altfel, dupa ce si-a incheiat conturile cu Steaua, Mihai Stoichita a lasat sa se inteleaga ca intotdeauna va fi pregatit sa dea o mana de ajutor echipei daca este nevoie. „Ii urez bafta lui Reghecampf, este un baiat bun si sper sa reuseasca si la Steaua ca antrenor. Sa nu uite ca aici e un club mare si imi doresc sa stie sa gestioneze aceasta situatie. Doamne fereste sa ma sune iar Gigi Becali si sa trebuiasca sa vin ca sa salvez din nou Steaua”, a declarat Mihai Stoichita.

Invazie de mascarici in Ghencea

Ana Maria Prodan, sexy-impresara fotbalului romanesc

O data cu venirea lui Reghecampf la Steaua, este de asteptat ca baza din Ghencea sa fie calcata tot mai des de catre Ana Maria Prodan, singura sotie-impresar din fotbalul romanesc. Recunoscuta pentru declaratiile sale cand spumoase, cand acide, A.M.P reprezinta un rival serios pentru MM Stoica la concursul de „mascariciul de serviciu” al lui Gigi Becali. Sa te tii balacareala dupa primele pareri emise de MM referitoare la antrenamentele conduse de Reghecampf!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.526 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger