AcasăSPORTReghe a plecat doua zile in Irlanda

Reghe a plecat doua zile in Irlanda

Reghecampf si-a lasat elevii pe mana secunzilor

Desi ar fi trebuit sa-si trimita unul dintre colaboratori sa urmareasca viitorul adversar din Europa League, antrenorul Stelei a decis ca ar fi mai bine sa urmareasca personal disputa retur dintre Sligo Rovers si Spartak Trnava, programata astazi in preliminariile Eiropa League.

Reghecampf si-a lasat elevii pe mana secunzilor

Tehnicianul gruparii din Ghencea a plecat inca de ieri in Irlanda si va reveni alaturi de Tanase si compania abia maine dupa-amiaza, astfel ca cel putin patru antrenamente ale Stelei vor fi conduse de secunzii Termure, Petrea si Nae.

Decizia este una oarecum surprinzatoare, in conditiile in care pentru Steaua urmeaza un meci dificil, cu Astra Ploiesti, in deplasare, iar adversarul din Europa League, indiferent de numele acestuia, va fi unul de o valoare modesta. Slovacii de la Spartak Trnava sunt favoriti la calificare, dupa ce s-au impus, scor 3-1, pe teren propriu, Sligo avand o cota de 7 la 1 pentru a intoarce soarta acestei duble manse in meciul din aceasta seara care va incepe la 21.00, ora Bucurestiului. Dubla dintre Steaua si Spartak Trnava/Sligo Rovers va avea loc pe 2 si 9 august.

author avatar
Cristi Ionita
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger