AcasăSPORTReghe: „Ne dorim sa jucam in grupele Ligii Europa”

Reghe: „Ne dorim sa jucam in grupele Ligii Europa”

Reghecampf nu vede Steaua jucand in Liga Campionilor

Antrenorul Stelei si-a luat gandul de la castigarea campionatului. Discursul sau asta tradeaza, iar conferinta de presa de ieri este dovada ca Laurentiu Reghecampf isi face planuri de… Liga Europa.

Reghecampf nu vede Steaua jucand in Liga Campionilor

Titlul i-ar fi conferit Stelei sanse mai mari de 50% sa joace in Liga Campionilor, insa avansul de sase puncte pe care l-a luat Astra dupa victoria din meciul direct (2-0) pare un zid imposibil de escaladat. La trei zile de cand a naufragiat la Giurgiu, Reghecampf pare inecat in argumente atunci cand vorbeste despre lupta cu Astra: „Avem de recuperat sase puncte. Va fi foarte greu, dar mergem inainte, trebuie sa jucam (n.n. – cumva, ai luat in calcul varianta retragerii din campionat?). Deja ne gandim despre ce avem de facut din vara. Ne dorim sa jucam in grupele Europa League sau, de ce nu, in Liga Campionilor, cu toate ca va fi foarte greu sa ajungem acolo”.
Sfatul lui Reghecampf pentru jucatorii sai: „Fiti barbati!”. Steaua mai are de disputat trei partide in play-off, iar antrenorul anunta ca vrea noua puncte din tot atatea posibile: „Nu am timp sa-i intreb pe jucatori ceea ce simt cand le vorbeste patronul. Ei trebuie sa accepte acest lucru si sa suporte. Atunci cand le intra banii de salariu, sunt fericiti. Trebuie sa fie barbati si cand se intampla astfel de momente!
In momentul in care castigam si aveam parte de victorii, atmosfera a fost buna si toata lumea era alaturi de echipa. Uite ca avem parte si de momente mai putin bune si avem nevoie de acelasi comportament. O echipa mare se formeaza si in momente dificile. Sa avem rabdare!”.

Se bazeaza pe prietenia cu Gigi Becali

Deloc surprinzator, Laurentiu Reghecampf sustine ca nu se teme pentru viitorul sau la Steaua. Relatia cu Gigi Becali este in continuare una extraordinara, asta in pofida criticilor pentru care i le-a adus patronul. Si, ce-i cu asta?, pare a spune sotul Anamariei Prodan.
Criticile patronului au fost ok. E normal, s-a pierdut cel mai important meci, asa ca nu ne aseptam sa vina si sa ne laude. Legat de schimbarea antrenorului, pe mine nu ma ating aceste zvonuri. Mai mult, ma amuza. In momentul cand avem meciuri, cand avem pregatirea unui joc, il informam pe patron de ceea ce facem. Il informam, sa tineti minte bine acest lucru! Gigi niciodata nu a sugerat sa intre x sau y. Dar, vazand meciurile, el isi poate da cu parerea”, da asigurari Reghecampf. In concluzie, „relatia dintre noi este una foarte buna, chiar foarte, foarte buna”.

Iordanescu jr. nu exclude varianta Steaua

In pofida sigurantei afisate de „Reghe”, tehnicianul Pandurilor, Edi Iordanescu, da de inteles ca il tenteaza postul de antrenor la Steaua. „Steaua are jucatori de valoare, un antrenor care a reusit performante acolo. Nu am ce sa comentez despre acest subiect. Eu sunt aici, la Pandurii. Sunt trup si suflet aici, vreau sa-mi duc contractul la sfarsit, adica inca trei saptamani. Am promis conducatorilor si factorilor locali de decizie ca vom trage linie dupa finalul campionatului si Pandurii va fi prima echipa cu care voi discuta! Daca nu va fi sa fie aici, sigur, sunt la final la contract si sunt antrenor profesionist, deci sunt dispus sa intru in orice fel de discutii. Nu ma refer la Steaua, ma refer in general”.

Pierd contractul cu „City Insurance”, in valoare de 500.000 de euro pe an

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a decis deschiderea procedurii de redresare financiara pe baza de plan la „Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance SA”, in urma unei analize diagnostic de supraveghere si a unui raport de control inopinat care au scos in evidenta o serie de deficiente privind solvabilitatea si nivelul capitalului societatii. Prin decizia ASF, activitatea de subscriere a „Societatii de Asigurare-Reasigurare City Insurance SA” va fi limitata la 75% din totalul sumelor de asigurare brute inregistrate in anul 2015, mai putin clasa 15 – Asigurari de garantii, unde subscrierea de noi contracte de asigurare va fi interzisa.
Masura luata de ASF afecteaza si clubul Steaua, care pierde un contract anual de 500.000 de euro. „City  Insurance” era sponsorul principal al campioanei en-titre.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger