AcasăSPORT"Regele" Hagi se teme sa nu lesine la meciul lui Bute!

„Regele” Hagi se teme sa nu lesine la meciul lui Bute!

Cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor l-a intalnit, marti seara, cu totul si cu totul intamplator, pe campionul IBF Lucian Bute. National va reda, in exclusivitate, dialogul celor doi „grei”, derulat in incinta Hotelul Marriott din Bucuresti.

Gica Hagi i-a promis lui Bute ca va fi in sala la meciul cu Mendy

Marti seara, putin dupa orele 22.00, marele Hagi se afla la o intalnire de afaceri intr-un restaurant al Hotelului Marriott, tot acolo unde se afla cantonat – dupa cum bine se stie – si campionul mondial IBF la categoria supermijlocie, Lucian Bute. Pugilistul se relaxa impreuna cu antrenorul Stephan Larouche, Rudel Obreja si nutritionista Melanie Olivier, dupa o lunga si extenunata sedinta de pregatire. „Regele” Hagi l-a zarit pe galatean si a venit sa-l imbratiseze. I-a urat lui Bute mult succes in vederea meciului pentru titlul mondial cu francezul Jean Paul Mendy, cei doi discutand apoi pret de 15 minute.

– Lucian Bute: „Rege, ai fost idolul meu in copilarie!”

– Gica Hagi: „Tu esti regele acum! Am auzit ca esti aici, dar nu am indraznit sa te deranjez din antrenament”.

– Lucian Bute: „Am primit un steag cu autograful tau si al Nadiei. Va fi cu mine in ring, Gica! Ieri m-a incurajat Adrian Mutu, azi tu! Este o mare onoare pentru mine sa fiu sustinut de marii campioni ai tarii. Promit sa nu va dezamagesc!”

„Voi fi la meci, chiar in primele randuri, desi nu prea pot sa ma uit la asa ceva”

Mister KO se bucura de atentia celor mai mari sportivi romani

Hagi l-a anuntat pe campionul de la Interbox ca nu va lipsi, sub nicio forma, de la partida gazduita de Complexul Romexpo din Bucuresti pe data de 9 iulie. Machidonul i-a amintit lui Bute ca va veni la meci, desi nu rezista sa vada o partida de box live. „Voi fi la meci, chiar in primele randuri, desi nu prea pot sa ma uit la asa ceva. Odata, cand eram in Spania, am fost o gala de box si mi s-a facut rau cand am vazut ca pugilistii din ring isi cara o gramada de pumni”, i-a spus Hagi campionului nostru.

– Gica Hagi: „Atunci, in Spania, efectiv mi s-a facut rau cand m-am ridicat de pe scaun, mi-a venit sa lesin!”

– Lucian Bute: „Stai linistit, Gica! La meciul meu cu Mendy nu o sa fie asa! Ai sa vezi, o sa-ti placa, la noi e altceva, nu degeaba pugilatul este considerat de multi specialisti o arta. Ce faci, cum iti merge?”

– Gica Hagi: „Uite, cu niste afaceri. Tocmai perfectam ceva pentru scoala mea de fotbal. Dupa cum stii, sportul se face in arene, in sala, pe stadioane, dar foarte importanta este si munca mea de birou sau de teren. Tu, cum esti?”.

– Lucian Bute: „Bine, tocmai am terminat antrenamentul si ma pregatesc de odihna”.

– Gica Hagi: „Si eu am fost talentat, dar daca nu munceam la antrenament si nu respectam fotbalul nu ajungeam sus. Esti la fel ca mine. Am vazut ca te antrenezi pana la epuizare. Stiu ca in ring sunt momente dificile. Daca te lasa picioarele, degeaba esti talentat”.

Bute sarbatoreste azi „Canada Day”

Pugilist cu dubla cetatenie, romana si canadiana, Lucian Bute a fost invitat, in aceasta seara, la Ambasada Canadei, impreuna cu staff-ul Interbox si presedintele FR Box, Rudel Obreja. Pe data de 1 iulie 1867, Canada a reusit sa obtina din partea Marii Britanii autoguvernarea, tara fiind o federatie cu 4 provincii: Nova Scotia, New Brunswick, Ontario si Quebec. Aniversarea s-a numit Dominion Day pana in1982, cand a fost redenumita Canada Day.

 

Laurentiu Teodorescu/Sebastian Stan

author avatar
National
523 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger