AcasăSPORTRege la Universitate

Rege la Universitate

Bute arata suporterilor mana cu care l-a doborat pe Mendy

Campionul mondial IBF a fost incoronat in Piata Universitatii, privilegiu avut pana acum doar de fotbalisti. Duminica dimineata, aproximativ 1.000 de oameni au sarbatorit impreuna cu Lucian Bute.

Lucian Bute a simtit caldura fanilor in Piata Universitatii

Una din tintele pugilistui roman era sa sarbatoreasca al 8-lea meci cu centura pe masa in locul unde Generatia de Aur a fotbalului romanesc primea ovatii, dupa parcusul de la Campionatul Mondial din 1994. In timpul conferintei de presa de dupa meciul cu Mendy, Lucian a reamintit suporterilor sai ca va fi prezent la Universitate. Dupa ce a efectuat controlul antidoping, campionul a pornit spre centrul Capitalei, alaturi de tot staff-ul sau.

“Cinste lui, cinste campionului!”

Bute arata suporterilor mana cu care l-a doborat pe Mendy

Lucian a fost asteptat aici de aproximativ 1.000 de persoane, in fata Teatrului National, iar campionul nostru s-a suit pe masina pentru a saluta si a le multumi celor prezenti. El a stat aproximativ 10 minute cu fanii, care au cantat si i-au scandat numele neincetat.

Bucurestenii l-au cinstit cum se cuvine pe campionul mondial

“Cinste lui, cinste campionului” si “Noi suntem romani” au fost lozincile preferate ale oamenilor stransi in Piata Universitatii pentru a celebra victoria de pe teren propriu a lui Bute.

 

 

 

author avatar
Sebastian Stan
131 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger