AcasăSPORTRefuzat de Gigi Becali, Pongolle a ajuns in Rusia

Refuzat de Gigi Becali, Pongolle a ajuns in Rusia

Banel si Pongolle, colegi si prieteni la St.Etienne

Steaua a fost la un pas sa-si ia, in aceasta vara, un jucator de top. Francezul Florent Sinama Pongolle, de la Sporting Lisabona, a ajuns in cele din urma in Rusia, urmand sa evolueze timp de doua sezoane pentru FC Rostov.

Atacantul francez a reusit patru goluri in 23 de meciuri jucate in Ligue 1

Sinama Pongolle a apartinut de Sporting Lisabona, dar in ultimul sezon a fost imprumutat la AS St.Etienne, grupare la care s-a imprietenit cu ex-stelistul Banel Nicolita.

Banel si Pongolle, colegi si prieteni la St.Etienne

Fotbalistul roman l-a propus pe francez la gruparea din Ghencea si, chiar daca Pongolle si-a dat acordul, afacerea a picat dupa ce Gigi Becali ar fi facut o remarca rasista la adresa jucatorului, spunand in presa din Hexagon ca Sinama „e crestin, dar e negru”. Deranjat de reactia lui Becali, jucatorul in varsta de 28 de ani a anuntat, initial, ca-l va da in judecata pe finantatorul stelist, dar, intre timp, povestea s-a inchis. Intre timp, Sinama Pongolle si-a rezolvat transferul la o alta echipa, semnand un contract valabil pe doi ani cu gruparea rusa FC Rostov. Pongolle a evoluat pentru FC Liverpool, Blackburn, Atletico Madrid, Sporting Lisabona, Real Zaragoza si St.Etienne, bifand si o selectie in nationala Frantei.

author avatar
Cristi Ionita
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger