AcasăSPORTRednic vrea la Liege un STANDARD ROMANESC

Rednic vrea la Liege un STANDARD ROMANESC

Dupa ratarea de la Standard Liege, Rednic a dat-o in bara si pe banca lui Gent

Mircea Rednic nu sta cu manile in san. Cum perioada de mercato se apropie cu pasi repezi, tehnicianul lui Standard Liege este cu ochii pe jucatorii romani

Rednic vrea romani la Standard

Desi presa belgiana i-a sugerat cateva nume, cum ar fi Mbokani (Anderlecht), Bacca (FC Bruges) sau Perbet (RAEC Mons), Mircea Rednic o tine una si buna: Marica sau Niculae!

"Nico-gol" are zilele numarate la Kuban

Daca afacerea „Nico” s-a lovit deocamdata de pretul piperat cerut de Kuban Krasnodar, aproximativ 2 milioane de euro, Marica reprezinta o tinta mai usor de atins.

Marica a pierdut lupta pentru titularizare la Schalke

Romanul lui Schalke 04 termina contractul cu gruparea germana in vara, iar in aceasta iarna ar putea fi cumparat pe o suma mult mai mica, tocmai pentru ca nemtii sa nu-l piarda gratis. „El este un jucator care ma intereseaza si nu cred ca ar fi impotriva sa joace aici”, spune Rednic despre internationalul roman. Belgienii sugereaza ca Ciprian a discutat deja cu gruparea din Liege si ca este pe picior de plecare de la Gelsenkirchen. Astfel, la fel cum a facut-o la Khazar Lankaran, echipa pe care a antrenat-o in perioada 2010-2011, Rednic vrea sa-si construiasca formatii cu multi romani. In Azerbaidjan, cel poreclit „Strambul” a transferat 13 compatrioti (Scarlatache, Pit, Onofras, Borbely, Frasinescu, Doman, Chiacu, Musat, Piturca jr, Stancu, Muresan, Arbanas si Iordache). Pentru salariul lui Marica, Rednic e gata sa sparga bugetul clubului din Liege, acolo unde salariul mediu ajunge la 250.000 de euro pe an. Internationalul roman va primi cel mai mare venit din echipa, aproximativ 1 milion de euro.

author avatar
Sebastian Stan
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger