AcasăSPORTRednic s-a mutat la Tribuna 1 de pe "Dinamo"

Rednic s-a mutat la Tribuna 1 de pe „Dinamo”

Rednic a adus ultimul titlu pentru gruparea "alb-rosie"

Pentru al doilea joc consecutiv in Stefan cel Mare, antrenorul care le-a adus „cainilor” ultimul titlu, in 2007, si-a facut simtita prezenta in „Groapa”.

Rednic a adus ultimul titlu pentru gruparea "alb-rosie"

Esecul cu FC Vaslui, scor 0-1, l-a adus pe Liviu Ciobotariu in gura fanilor dinamovisti pentru prima data de cand a fost numit antrenor principal. La partida de duminica seara, la Tribuna 1, a luat loc si Mircea Rednic, cel care, in urma cu cinci ani, adauga in vitrina clubului ultimul titlu de campioana.

Danciulescu si Ciobotariu nu inteleg ce se intampla cu Dinamo

Fostul tehnician de la Khazar Lankaran a preferat sa stea printre fani, alaturi de care a comentat indelung evolutia jalnica a dinamovistilor. Rugat de suporteri sa se intoarca la echipa, Mircea Rednic le-a spus ca nu depinde de el, asta in timp ce arata cu mana spre „oficiala”, acolo unde erau prezent presedintele executiv Nicolae Badea.

Cinci ani de „seceta”

Din 2007, anul in care echipa a cucerit ultimul titlu de campioana, Dinamo nu a mai izbutit nicio performanta pe plan intern, despre cupele europene nici nu mai trebuie sa pomenim. In vara trecuta, trupa din Stefan cel Mare a disputat finala Cupei Romaniei, pierduta, insa, scor 1-2, in fata Stelei. Si acest sezon se anunta compromis, formatia lui Liviu Ciobotariu castigand doar 2 puncte din ultimele 12 posibile. Iar jocul nu da loc de sperante.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger