AcasăSPORTRednic nu i-a primit pe vasluieni la Ploiesti

Rednic nu i-a primit pe vasluieni la Ploiesti

Mircea Rednic

Desi aveau acceptul administratiei prahovene, FC Vaslui a fost trimisa sa joace la Piatra Neamt, deoarece Mircea Rednic a considerat ca moldovenii o sa le strice terenul.

Mircea Rednic

Dupa ce a plecat cu scandal de la Vaslui, pe vremea cand era angajatul lui Adrian Porumboiu, Mircea Rednic a fost intr-un vesnic conflict cu patronul moldovenilor.

Adrian Porumboiu si-a dorit sa joace in preliminariile Ligii Campionilor la Ploiesti

Cei doi s-au tot intepat de-a lungul timpului, iar tehnicianul Petrolului i-a promis lui Porumboiu ca, atunci cand va ajunge la mana sa, se va razbuna. Astfel, dupa ce FC Vaslui ajunsese la un acord cu Primaria din Ploiesti pentru a juca meciurile din cupele europene pe arena prahoveana, Rednic a luat masuri. “Cum sa joace pe stadionul nostru? Ne strica terenul. Mai lasati-ma cu Porumboiu”, le-a transmis antrenorul petrolistilor celor de la Primarie. FC Vaslui a fost anuntata de problema si pana la urma au gasit intelegere la Piatra Neamt, unde Gheorghe Stefan i-a primit cu bratele deschise. “Ne-am inteles cu cei de la Ploiesti, dar apoi nu ne-au mai bagat in seama. Vom reveni la domnul Pinalti unde nu am pierdut pana acum”, a declarat Porumboiu. Rednic a fost antrenor la FC Vaslui intre 2004-2006 si a reusit sa-i promoveze pe galben-verzi in prima liga.

author avatar
Sebastian Stan
107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger