AcasăSPORTRednic, chemat sa salveze Standard

Rednic, chemat sa salveze Standard

Mircea Rednic este cerut inapoi pe banca lui Standard

Dat afara pentru a i se face loc la echipa israelianului Guy Luzon, antrenorul roman Mircea Rednic este chemat inapoi la Standard Liege, intr-un moment in care echipa belgiana trece printr-o criza de rezultate.

Mircea Rednic este cerut inapoi pe banca lui Standard

Standard are parte de un sezon catastrofal in Belgia, cu doar 12 puncte in 10 etape si locul 11 ocupat in clasament. Luni, tehnicianul Guy Luzon si-a prezentat demisia, iar printre variantele de inlocuire se numara si Mircea Rednic, chiar omul caruia israelianul ii ocupase postul, in iulie 2013. „Wallfoot.be” scrie ca „Luzon s-a bazat mereu pe ceea ce a construit Rednic, un sistem 4-4-2, cu doua linii (defensiva si median) compacte si doua ”sageti” in atac, Batshuay si Ezekiel, care sa faca diferenta”. Cu alte cuvinte, Luzon n-a adus nicio schimbare in jocul lui Standard. „Liber de contract, Mircea Rednic este un specialist in misiuni de salvare si el are fanii sai printre suporterii din Liege”, incheie sursa citata. Insa nu doar presa si fanii sunt de partea „Puriului”, ci si fostele glorii ale clubului Standard, asa cum e Nico Claesen, care a declarat: „Daca ai jucatori buni, dar antrenor slab, e o problema. Lucrurile sunt dificile. E nevoie de un om puternic. Cineva care sa cunoasca echipa si sa aiba sprijinul fanilor. De ce altceva ar mai avea nevoie Standard? De o injectie de calitate. Sa revina Rednic!”.
Pentru Standard Liege urmeaza o saptamana de foc, cu meciuri impotriva Sevillei (Liga Europa) si a rivalei Anderlecht (campionat).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger