AcasăSPORTRednic: „Pe Mutu mi l-as fi dorit cu sapte ani in urma,...

Rednic: „Pe Mutu mi l-as fi dorit cu sapte ani in urma, nu acum!”

Pentru Rednic, Paul Batin este mai bun decat Adrian Mutu

Ca o vulpe batrana care nu ajunge la struguri, fie ei si stafiditi, Mircea Rednic si-a aratat indiferenta la revenirea lui Adrian Mutu in Liga 1.

Pentru Rednic, Paul Batin este mai bun decat Adrian Mutu

Pentru cel poreclit Strambu’ inca de pe vremea cand era jucator, Mutu (37 de ani) nu mai este fotbalistul care sa-i suscite interesul. Din contra, transferul pitesteanului la ASA Targu Mures nu inseamna mare lucru, zice Rednic: „Pe Mutu mi l-as fi dorit acum cinci-sapte ani. Acum, nu! Noi avem un alt proiect, dam credit tinerilor. Dar el a fost si ramane un jucator foarte bun (…) Oricum, nu ma intereseza ce transferuri au facut ceilalti. Eu stiu ce mi-am dorit la Dinamo si stiu de ce mai am nevoie. Sper ca jucatorii care au venit sa se integreze in echipa. Sunt convins ca ne vor”. Nici ex-dinamovistul Ciprian Marica, ajuns intre timp la Steaua, nu a reprezentat o tinta cu adevarat importanta pentru „Puriu”: „Marica a ales sa mearga la Steaua, este decizia lui. Nu e adevarat ca nu a vorbit nimeni de la Dinamo cu el, dar nu vreau sa comentez”.
Lotul de 22 de jucatori al lui Dinamo a plecat ieri dimineata spre Cipru, acolo unde „cainii” vor sta efectua primul stagiu de pregatire din aceasta iarna. Pana pe 3 februarie, echipa lui Mircea  Rednic va disputa patru partide amicale impotriva formatiilor Shijiazhuang (23 ianuarie), Aris Limassol (26 ianuarie), FK Ural (28 ianuarie) si Ruch Chorzow (1 februarie).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger