AcasăSPORTRECORD! 14 romani vor evolua la Australian Open

RECORD! 14 romani vor evolua la Australian Open

Simona Halep este marea speranta a Romaniei pentru Australian Open 2014

Nu mai putin de 14 romani vor evolua la editia din 2014 a Australian Open, primul turneu de Grand Slam al sezonului de tenis.

Simona Halep este marea speranta a Romaniei pentru Australian Open 2014

Niciodata in istoria de peste 100 de ani a turneului nu s-a mai intamplat ca 14 romani sa-si masoare fortele cu ceilalti participanti de la Australian Open.

Conform site-ului oficial al competitiei, Australian Open 2014 se anunta a fi un turneu extrem de spectaculos, doar doua nume dintre primele 64 ale lumii (32 de jucatori si 32 de jucatoare) vor lipsi: Marion Bartoli (si-a anuntat retragrea din activitate) si Maria Kirilenko (accidentata).

Printre favoriti se numara inclusiv Simona Halep (locul 11 mondial) si Sorana Cirstea (locul 22 mondial), in turneul de simplu feminin, si Horia Tecau (locul 23 mondial), in turneul de dublu masculin.

Romania va mai fi reprezentata, la Australian Open, de Monica Niculescu, Alexandra Cadantu, Irina Begu, Cristina Mitu, Raluca Olaru, Nicoleta Dascalu, Ilka Csoregi, Edina Gallovits, Victor Hanescu, Adrian Ungur si Marius Copil.

A 102-a editie a Australian Open va incepe pe 13 ianuarie, la Melbourne, iar premiile puse la bataie sunt colosale, bugetul total depasind 25 de milioane de euro.

author avatar
Cristi Ionita
291 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger