AcasăEditorialDan Claudiu TanasescuRealitatea Trancanitorilor Voraci

Realitatea Trancanitorilor Voraci

Traversand o clipa afurisita, Mircea Lucescu, cel mai distins, cunoscut si apreciat antrenor roman, a fost lovit zilele trecute de un tramvai in timp ce incerca sa intoarca masina condusa de el pe liniile acestuia.

Intamplarea a starnit, cum era de asteptat, discutii, analize, sfaturi, regrete si crosne de pareri. Mai toate televiziunile au transmis si comentat (mai mult sau mai putin – dupa cum au putut si le-a dictat politica editoriala) neplacutul eveniment, chestie obisnuita, care vine sa ne aduca informatiile in sufragerie, fara a fi nevoiti sa haladuim manati de curiozitate pe celebrele ulite marginite de santuri ori – ca sa ne plasam in modernitate – pe crampeie de autostrazi proaspat inaugurate. Cu aceasta ocazie, l-am zarit pe ilustrul antrenor intins pe targa, i-am vazut masina facuta acordeon, i-am admirat pe neinfricatii descarceratori si am putut asculta balbele unor reporteri grabiti sa ne impuie urechile cu neimportante divagatii. Si ce e rau in asta? veti intreba. Vrem sa stim si noi ce se intampla cu Mircea Lucescu! Cat timp aceste comentarii asupra accidentului n-au sarit calul, si noi am spus la fel. Dar, din pacate, am asistat in ziua cu pricina la arestarea evenimentului de catre o proaspata televiziune aparuta prin butasire, care a tinut-o gaia-matu’ ore in sir, aproape fara intrerupere (doar in timpul scurt cand se schimbau realizatorii se mai nastea cate-un hiatus anemic), disecand, in interminabile tocsouri, cele patite de marele antrenor. Poate nici multele ore acordate nu ne-ar fi scos din cizme, daca participantii la discutii n-ar fi alunecat pe panta rautatilor si a parerilor scoase dintr-un put al gandirii salcii. De asteptat era sa aflam cat mai multe detalii despre starea de sanatate a celui care a cazut in gheara accidentului cu tramvaiul. Numai ca domnii de la televiziunea cu pricina (RTV), carora unii i-au descifrat sigla drept Realitatea Trancanitorilor Voraci, s-au pornit, impreuna cu un amalgam de invitati culesi la repezeala de te miri pe unde, sa-l disece pe Lucescu pana la cele mai ascunse fibre anatomice! Am asistat astfel, pana la urma, la niste acuze, ba chiar atacuri, si nu la cuvinte de recunoastere a celui care a fost un mare fotbalist, care este un foarte apreciat antrenor, castigator de cupe si campionate, care a condus echipa nationala si a facut si face cinste Romaniei! Ce ne-au auzit urechile este degradant pentru realizatorii acestui maraton rusinos. S-a spus ca Lucescu este batran (66 de ani) si nu ar trebui sa conduca o masina, ca a fost operat pe inima si asta i-ar impune sa nu mai sofeze, ca ar trebui sa nu mai circule cu automobilul sotiei care nu e sigur (!), ci sa-si cumpere o masina blindata, fiindca are bani destui, ca nu respecta legile, intrucat nu a avut permisul de conducere asupra lui, si alte multe tampenii!

Ne intrebam: asta este Realitatea in legatura cu accidentul lui Mircea Lucescu? Pentru ca pare mai degraba un soi de… Radio Sant pomadat cu unde electromagnetice! Asta in cea mai binevoitoare caracterizare!

author avatar
Dan Claudiu Tanasescu
190 afisari

3 COMENTARII

  1. Nu mai pudra mortul, Lucescu e vinovat fara drept la replica! Normal, spre asta trebuia sa se indrepte articolul. Esti pe de laturi, cu accentul de rigoare.

  2. „cel mai distins, cunoscut si apreciat antrenor român” si-a arãtat caracterul mizer si pe patul de spital: „Tramvaiul putea evita coliziunea! L-am zărit de la zeci de metri distantă si mi-am imaginat că va frîna. Să mă ierte Dumnezeu, dar parcă a vrut să dea peste mine“!!!
    altfel, îi doresc sã sofeze pînã la 99 de ani dupã ce achitã toate daunele produse.

  3. un golan plin de tupeu (CU UN COPIL IDENTIC)cu bani ca si cei doi din tara(conducatori) NE MERITAM SOARTA … datorita lor este atata violenta in lume

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger