AcasăSPORTReal Madrid vinde „Santiago Bernabeu” pe 500 de milioane de euro

Real Madrid vinde „Santiago Bernabeu” pe 500 de milioane de euro

Santiago Bernabeu este cel mai faimos stadion din Spania

Campioana Europei este pe punctul de a da o lovitura din punct de vedere financiar. Datoriile de 600 de milioane de euro ar putea disparea ca prin vis daca presedintele Florentino Perez va castiga alegerile din toamna.

Santiago Bernabeu este cel mai faimos stadion din Spania

Vestea ca Real Madrid are datorii de 602 milioane euro i-a naucit, vineri, pe sustinatorii „blanco”, asta in timp ce „socios” deja se gandeau la o schimbare a conducerii clubului. La nici 24 de ore, situatia s-a schimbat radical, dupa ce ziarul „Marca” a anuntat ca presedintele Florentino Perez este pregatit sa incheie cea mai tare afacere din istoria fotbalului: numele stadionului pe care joaca acasa „galacticii” va fi vandut arabilor pentru urmatorii 20 de ani, pe o jumatate de miliard de euro! „Marca” scrie ca, pana in 2034, arena „Santiago Bernabeu” se va numi „Santiago Bernabeu Abu Dhabi”, ca parte a intelegerii dintre Real Madrid si International Petroleum Investment Company (IPIC), un gigant petrolier detinut de familia regala din Emiratele Arabe Unite. Contractul va fi semnat imediat ce Florentino Perez va fi reales presedinte, la scrutinul din toamna.
De remarcat ca, pentru a renunta sa mai apara „Santiago Bernabeu” in numele stadionului, arabii ar fi trebuit sa plateasca un miliard de euro, pretul stabilit de conducerea Realului.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
222 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger